Altın 11
Gümüş 11
Bidon 11
Gümüş'te formasyonu değiştirmek zorunda kaldım mutlaka yer vermek istediğim orta saha oyuncuları vardı çünkü, 19 sıkan Talisca'yı yazmamak ayıp olurdu mesela. Onun dışında sezonun yarısında olup da yarısında olmayan adamları koymamaya özen gösterdim genelde ama ekstralardan eklediklerim oldu. Mesela Guendouzi ligin ikinci yarısında geldi ama bence 3 aylık bir periyotta da olsa hem muazzam bir karakter koydu, hem de FB orta sahası için mükemmel bir belkemiği oldu, bir de 30 Milyon Euro gibi bir yükün altındayken yaptı bunu. O yüzden Altın'a yazılmayı hak eden bir performans olduğu kanaatindeyim. Gümüş'te de her ne kadar sezon başından beri Eyüp'te olsa dahi ara transferdeki kadro küçültme operasyonunun ardından, ligin ikinci yarısında kaleyi korumaya başlayan Jankat Yılmaz'ı tercih ettim. 15 civarı maçı var sanırım bu sezon, tam tamına ligin yarısında oynamış yani sadece. Ama Eyüp o kadar zorluklarla kümede kaldıysa aslan payı Jankat'ın ligin ikinci yarısında ortaya koyduğu kusursuz performanstı bence. Kalesini çok kritik maçlarda, çok kritik anlarda gole kapadı. Yani burada da 3-4 aylık bir periyot var sadece ama KÜMEDE TUTTU çocuk yani o yüzden kesinlikle Gümüş'te yer almayı hak ettiğine inanıyorum. Diğer tüm oyuncuları da beklenti neydi/ne verdi, sezon boyunca sağladığı katkı, sağladıkları yarar/verdikleri zarar gibi kriterlere göre koydum.