AEW'da Şirkete New Day İle İmzalanması İçin Baskı Var!

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,367
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Gelseler ne yapacaklar yer mi var? Takım olarak varolabilirler anca onda da genç takımlar yerine yaşlı isimleri görmek istemem. Zaten aynı takımlar arasında dönüp duruyor kemer üstüne ex WWE isimleri ile iyice uzamasın döngü.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
724
PG Nakit
605
Gelseler ne yapacaklar yer mi var? Takım olarak varolabilirler anca onda da genç takımlar yerine yaşlı isimleri görmek istemem. Zaten aynı takımlar arasında dönüp duruyor kemer üstüne ex WWE isimleri ile iyice uzamasın döngü.
Siz niye bu adamlara hardcore guresci gozuyle bakiyosunuz ki onu anlamıyorum ben. Gelirler ayda 1 maca çıkarlar onun dışında makara takılırlar adamların hayatı boyle geçti zaten çok aktif oldukları era dışında. Gelcekler young bucksla dream match temasıyla bi ppv mac yapıp sene boyu yatacaklar.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Kenny ile aralarının iyi olduğunu biliyorum. TNA gibi bir yere gitmenin, kariyer suikasti olacağının da farkındadırlar. Sanmıyorum ülke dışına çıkarlar. AEW ellerindeki en iyi tercih gibi.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio

New Day her türlü AEW’da iş yapar.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi