Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gelseler ne yapacaklar yer mi var? Takım olarak varolabilirler anca onda da genç takımlar yerine yaşlı isimleri görmek istemem. Zaten aynı takımlar arasında dönüp duruyor kemer üstüne ex WWE isimleri ile iyice uzamasın döngü.
Gelseler ne yapacaklar yer mi var? Takım olarak varolabilirler anca onda da genç takımlar yerine yaşlı isimleri görmek istemem. Zaten aynı takımlar arasında dönüp duruyor kemer üstüne ex WWE isimleri ile iyice uzamasın döngü.
Siz niye bu adamlara hardcore guresci gozuyle bakiyosunuz ki onu anlamıyorum ben. Gelirler ayda 1 maca çıkarlar onun dışında makara takılırlar adamların hayatı boyle geçti zaten çok aktif oldukları era dışında. Gelcekler young bucksla dream match temasıyla bi ppv mac yapıp sene boyu yatacaklar.
Kenny ile aralarının iyi olduğunu biliyorum. TNA gibi bir yere gitmenin, kariyer suikasti olacağının da farkındadırlar. Sanmıyorum ülke dışına çıkarlar. AEW ellerindeki en iyi tercih gibi.