Triple H: "Creative Control'ü Vince'ten Tam Anlamıyla WrestleMania 40'ta Aldım"

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,547
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Triple H, WrestleMania 40’ın creative'in başındaki ilk WrestleMania’sı olduğunu söylemiş; öncesine kadar gidişatı Vince McMahon’ın yönettiğini belirtiyor.

"Bir gün, ‘Al, bu senin’ denip her şeyin birdenbire ortadan kaybolduğu bir durum değildi tabii ki. İşin elbette ‘Hey, Vince geri çekiliyor. Bu görevi sen devralacaksın’ gibi pek çok yönü vardı. Ama o da fikirlerini söylüyor, hala benimle sürekli görüşüyor ve kenardan işleri yönetmeye devam ediyordu. Benim için net bir an yok, ama illa bir zaman vereceksen WrestleMania 40 diyebilirim.. Bu geçişte zor olan tek şey, bir şeyler yapmayı deniyorsunuz ve günün sonunda insanlar “Ama bu senin kararın, değil mi?” diyorlar. “Evet, sayılır.” Ve bulunduğun konumu savunmak zorundasın, bunu insanlara kabul ettirebilmelisin ve eğer bu azıcık dahi senin pozisyonun değilse ya da en ufak bir “Peki, bu neden oldu?” sorusu gelirse bunu insanlara açıklamak zorundasın ve“Çünkü bu tamamen benim kararım değildi” demek istemezsin. Bu, o güce sahip değilmiş gibi görünmek istemediğin için değil, ama bunu o şekilde konumlandırmak zorundasın."

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi