Kendi programlarında konuşan MVP, Triple H’in arka alanda kendisini ve Bobby Lashley’i defalarca görmezden geldiğini ve bunun sonucunda ikisinin de WWE’den ayrılmaya karar verdiklerini anlatmış:
“Triple H’i sevmiyorum, bence o bir korkak ve yalancı. Triple H ile konuşmaya defalarca çalışmıştım, ama her seferinde ‘Birazdan seninle görüşürüm’ derdi.
“Bobby, Triple H ile telefonda bile görüşemiyordu. Triple H, Bobby'ye hiç baş başa görüşme fırsatı vermedi. Bobby, Triple H ile ‘Hey, benim yönüm ne? Burada ne yapıyorum?’ diye konuşmak istiyordu. Ama ne hikmetse Triple H'in her zaman bir işi çıkıyordu.
“Hal böyle olunca bir gün yemekhanede otururken Bobby'ye dedim ki, ‘Kanka ben sözleşmemi yenilemeyeceğim. Sen de yenileme. Sen, ben ve Shelton AEW’ye gitmeliyiz. Hadi gidelim.’
“Bunu her hafta Bobby'nin kulağına fısıldıyordum. ‘Bobby, hadi gidelim dostum. Shelton’ı da alıp suyun öteki tarafına geçelim.’ diyordum. Sonunda Bobby, ‘Evet, haklısın. Burada bizim için bir gelecek yok.’ dedi.
“Sonunda benim sözleşmem bitti. Bobby’nin sözleşmesi de bitti. Yenilememeyi tercih ettik. Bazılarının söylediğinin aksine, bu bizim kararımızdı.”