CM Punk: "WrestleMania Ana Olayına Çıkmış Olsaydım Geri Dönmezdim!"

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,531
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

WWE Now'daki röportajında CM Punk, 2014'teki ayrılığından önce WrestleMania ana olayına çıkmış olsaydı bugün geri dönüp dönmeyeceğinden emin olmadığını söylemiş.

"Bilirsiniz, tatmin olmak... Doğru tabir tam olarak bu mudur bilmiyorum ama tehlikeli olabilir. Çünkü düşündüğünüzde, ayrılmadan önce WrestleMania'nın ana maçında yer almış olsaydım bugün geri dönmezdim çünkü amacımı zaten gerçekleştirmiş olurdum. Niye döneyim ki? Bu tür şeylerden biri işte. Bunu geçen yıl yaptım ve Unreal'da her zaman üzerimizde kameralar olan bir an var, ama o anda beni çektiklerini bilmiyordum. O an, olaydan sonra ringde duruyordum. Kazanamadım ve bu, kazanıp kazanmamaktan çok öte bir şeydi. Sadece ringde tek başıma duruyordum, bütün kalabalığa ve insanlara bakıyordum. Çok farklı ülkelerden insanlar olduğunu görebiliyordum ve sanki her yöne bakıyor, o anı içime çekiyordum ve şöyle diyordum kendi kendime: 'Eğer bu ringe son kez çıkıyorsam, bunu yaptım.'"

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
42
Beğeni sayısı
755
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
WM 29'da bu adamı da ekleyecektiniz Cena vs. Rock maçına. Zaten tüm sene hikâyenin içindeydi, bir anda The Undertaker'a rakip ettiniz. Ölüadama'a rakip mi yoktu koca şirkette? En prime yıllarını WWE'de geçirmeye devam ederdi eğer orada maça ekleseydiniz kırılıp küsmezdi size.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi