CM Punk'a Göre WrestleMania'da Main Event Olması Gereken Maç

Straight Outta Compton

dig what im saying?
Konular
1,816
Beğeni sayısı
1,863
PG Nakit
3,560
Favori Güreşçi
Esin Bahat

CM Punk, Triple H'in yerinde olsaydı bu hafta sonu WrestleMania 41'de IYO SKY v Bianca Belair v Rhea Ripley ana etkinliğini yapacağını söyledi.

"Bana kalsaydı, ister inanın ister inanmayın, Rhea, Bianca ve IYO ana etkinlik olurdu. Hangi gece olduğunu söylemiyorum. Size şunu söyleyebilirim ki Triple H'in yerinde olsaydım buna yönelirdim. Ama aynı zamanda bunun için gerekçem IYO'nun ne zaman bir şans daha bulacağı. Bianca bunu çoktan yaptı. Tekrar yapabilseydi harika olurdu. Rhea bunu yapmadı. Biliyorsunuz, ama Rhea %100, insanlara bakıyorsunuz ve WrestleMania'nın ana katılımcısı Rhea Ripley'in listenin başında olduğunu söylüyorsunuz."

(Ringer Wrestling)​

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,369
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Mütevazi gözükmek için de şunu deme be abi. Al ME’ni üstüne başardım de geç.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Bu adam niye tatmin olmuyor yahu. Main event yapmıyorlar, hakkım yendi diyor. Main event yapıyorlar, şu maç olsaydı keşke diyor. Hangi gece olduğunu söylemiyorum demiş bide. Cena vs. Cody'nin main event olmama ihtimalinin 0 olduğunu herkes biliyor.

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
Bir kemerin bile ortada olmadığı saçma salak bir üçlü maçın ilk gün WM Main Event'i olması asıl beni rahatsız ediyor ama kart o kadar kötü ki başka bir alternatifi yok. Punk'ın da içine sindiğini düşünmüyorum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi