Triple H'ten Cody Rhodes'a: "Seninle Gurur Duyuyorum"

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Triple H, konuk olduğu Cody Rhodes'un podcasti What Do You Wanna Talk About'ta Cody Rhodes hakkında şu sözleri sarf etmiş:

“İnsanlar kariyerin boyunca sana saçma sapan şeyler söyleyecek. Nepo bebeği, falan filan. S**tir et onları. Bunu ve daha fazlasını hak ettin. Sen her şeyi doğru yapmak için en çok kılı kırk yaran, soyunma odasındaki en çalışkan adamlardan birisin. Durmadan bu işi düşünüyorsun. Kendini buna tamamen adadın. Ve bu asla sadece seninle ilgili değil. Bu, şirket ve ürünün bütünüyle ilgili, bu da seni birlikte çalışmak için rüya gibi bir insan yapar.

Seninle gurur duyuyorum dostum, her şey için. Kendine güvenip riske girdiğin için. Dünyadaki insanların %99,9'unun senin olduğun yere gelmek için atmayacağı o adımı attığın için ve bunu, her adımında doğru şekilde yaptığın için. Ve herkesi, özellikle de babanı gururlandıracak şekilde yaptığın için.”

nwo4

PG.net Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
14
PG Nakit
0
Cody, güreş geleneğinin önemli bir figürü cok calısarak geldi şüphe yok. Ama sadece calışmak demek kolaycılık olur.
Cody’nin bu duruma gelmesinin en önemli parametresi AEW bence. Yoksa TNA’de olsaydı, bu gelişimi sağlayamazdı.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Cody, güreş geleneğinin önemli bir figürü cok calısarak geldi şüphe yok. Ama sadece calışmak demek kolaycılık olur.
Cody’nin bu duruma gelmesinin en önemli parametresi AEW bence. Yoksa TNA’de olsaydı, bu gelişimi sağlayamazdı.
Gimmickin asıl tuttuğu dönem Aew öncesi. Aew Abd'de daha fazla insana ulaşmasını sağladı sadece.

Ben önemli bi figür olduğuna katılmıyorum bu arada. Kemeri tutsun diye getirilmiş ve sadece kemeri tutan biri. 600 güne yakın tuttu kemeri geldiği süreden beri. Ortada kaliteli birşey neredeyse yok.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi