BAB BaB | Grand Prix Wrestling (Katılım Mevcut)

OBM

𝕎ℍ𝕆𝕆ℙ 𝕋ℍ𝔸𝕋 𝕋ℝ𝕀ℂ𝕂
Konular
73
Beğeni sayısı
132
PG Nakit
390
Favori Güreşçi
Trick Williams
RPG Karakteri
Trick Williams

INVASION_20260330_212355_0000.png

GPW: Invasion #1 / "MINDBREAKER"

Madison_Square_Garden_(MSG)_-_Full_(48124330357).jpg

THEN...
NOW...
FOREVER...
TOGETHER...

Grand Prix Wrestling'in, ilk haftalık şovu Invasion, Michael Cole'un sözleri ile New York, Madison Square Garden'a kuşbakışı açısı ile baktığımız anların ardından başlıyor;

G7q2W6bXAAA_l4I.jpg

"Ladies And Gentleman, welcome… to a night that will change professional wrestling forever! “My name is Michael Cole, and for the very first time, I have the honor—no, the privilege—of welcoming you to the debut of Grand Prix Wrestling!”
Bir an durur, gülümser.
“For weeks, the world has been asking the same question… What is Grand Prix Wrestling? What makes it different? What makes it special?”
Sesi sertleşir.
“Tonight… you get your answer.”
“Because this… is Invasion.”
Kalabalık “Invasion!” diye bağırmaya başlar.
“This is not just another wrestling show. This is a battleground. A proving ground. A warzone where the best athletes from around the globe step into this ring with one goal in mind—total domination.”
“Champions will rise. Legends will be born. And some… will fall before they even realize what hit them.”
Kameralar seyirciyi gösterir, pankartlar, tezahüratlar.
“And if you think you know what’s coming tonight… think again. Because in Grand Prix Wrestling, there are no limits… no boundaries… and absolutely NO guarantees.”
Cole hafifçe öne eğilir.
“Contracts have been signed. Rivalries are already boiling. And I’m being told… that before this night is over, we may witness shocking arrivals, unexpected alliances… and moments that will be talked about for years.”
Sesi yükselir:
“So whether you’re here in Madison Square Garden… or watching around the world… buckle up.”
“Because this… is not just a show.”
Kısa bir duraklama.
“This… is Grand Prix Wrestling: Invasion!”
“AND IT STARTS… RIGHT NOW!”

l-intro-1749335772.jpg

Önce, duyurulan isimlerden biri olan El Grande Americano'nun, bavulu ile beraber arka alanda yürüdüğünü görürüz. Yakın zamanda bir paylaşım yapmıştı, MSG'ye GPW'ye kapılarını açtığı için teşekkür mesajı iletmişti El Grande Americano.

"Mascara" şarkısı arena da patlıyor. Yaklaşık 30.000 civarı seyirci var. Hepsi de aynı bir desibel ile El Grande Americano'yu karşılıyorlar.

El Grande Americano, titantron'da beliriyor. Maske de kimin olduğu her zaman merak sorusuydu. WWE'de belirli bir başarı yakalayamadı. Şansını burada denemek istiyor gibi duruyor. El Grande Americano, bir mikrofon rica ediyor. Seyirciler arasında, imzalanmayı bekleyen bir El Grande Americano fotoğrafı mevcut. El Grande Americano, seyircinin elindeki fotoğrafı aldığı bir kalem ile imzalıyor. Ardından seyirciden telefonunu rica edip onunla bir fotoğraf çektiriyor.

38_RAW_07072025RF_61946-1920x1080 (1).jpg

Seyirci, bu durum karşısında çok mutlu oluyor. El Grande Americano, seyircilerden birinin daha çocuğunu görüyor ve onu seviyor. Anonsör Lilian Garcia'dan bir mikrofon rica ediyor.

El Grande Americano, ağır ve yavaş bir hareket ile beraber iplerin arasından geçiyor. Ringin ortasında bekliyor. Seyircilere bir göz atıyor. Etrafında 1 tur atıyor.

01k575r2vf8b8a01n3gm.jpg

El Grande Americano, konuşmaya başlar. Ve ilk sözü söyler-

“New York City… can you feel it?!”
Seyircilerden büyük bir tepki gelir.
“I said… CAN YOU FEEL IT?!”
Kalabalık daha da yükselir.
“Because I can. I can feel the energy of Madison Square Garden… I can feel the passion in every single one of you… and most importantly—”
kısa bir duraklama yapar, parmağını ringe vurur:
“I can feel that a NEW ERA has begun!”

“My name… is El Grande Americano!”
Seyirciler tezahürat yapar.
“And I stand here tonight not just as a competitor… not just as a masked man with a dream… but as a symbol!”
“Because Grand Prix Wrestling… is not about where you come from.”
“It’s about how hard you fight… how much heart you have… and how far you’re willing to go… to become GREAT!”
Ringde yürümeye başlar.
“I have traveled across countries… across cultures… across styles of wrestling… and everywhere I went, I carried one thing with me—pride!”
Göğsünü gösterir.
“Pride in who I am… pride in what I represent… and pride in stepping into THIS ring tonight!”
Seyircilerden “USA! USA!” tezahüratları yükselir.
Americano gülümser, başını sallar.
“Oh I hear you… I hear you loud and clear!”
“But this… this is bigger than just one country.”
“This is about proving that no matter who you are… if you have the courage to step into this ring… you can become a legend in Grand Prix Wrestling!”
Sesi sertleşir:
“So to everyone in that locker room… every fighter, every superstar, every so-called ‘future champion’…”
Parmağıyla sahneyi işaret eder.
“If you want to make a name for yourself… if you want to be remembered… then step up.”
“Because El Grande Americano… is not backing down from ANY challenge!”
Seyirciler coşar.
“I didn’t come here to watch history…”
Kısa bir duraklama.
“I came here… to MAKE history!”

"Ben El Grande Americano, buralara gurur ile geldim. Mütevazı olacağım, dünyanın en iyi güreşçisi değilim, ama bazı şeyler gün yüzüne çıkmalı."

"WWE'de; neler olmuştu biliyor musunuz? Arka alanda, hep iyi performanslar veriyordum. Fakat ne oluyordu? Beni hep küçük düşürdüler. En saygılı olanlar hep beni savundular. Bana her zaman saygı duydular! Ancak, beni... Rezil ettiler. Ben burada sizlerden ilk defa saygı gördüm. İyi bir Grande, bunu gerektirir. Ben, "BlackCastle" El Grande ve sizlere buraya her şeyimle geldim. Ve sizlere söz veriyorum. Rumble'a galibiyetimle geleceğim!"

Seyircilerden, alkış tufanı kopar. El Grande Americano, son sözünü söylemiş, arenayı terk eder.

Sami Zayn vs Hiroshi Tanahashi

Ekranda World's Apart müziği çalar. Sami Zayn, seyircilerden aldığı destek ile ringe gelir. Büyük bir heyecan içerisindedir. Ellerini havaya kaldırır, ringe koşarak gelir. İplere çıkar ve desteği alır.

Love & Energy çalar bu sefer de. Hiroshi Tanahashi ringe gelir. Seyirciler onu görünce de şaşırır. Ancak tezahüratlar onun içinde vardır.

Lilian Garcia, ringe gelir ve anons yapar.
"The following contest is scheduled for one fall… and it is for the GP Championship!"

Önce Sami Zayn, sonra da Hiroshi Tanahashi sırayla tanıtılır. Hakem, zil emrini verir. Ardından maç başlar. İkili Ringin etrafında bir tur döner.

Ardından, Sami iplerden seker, omuz omuza çarpışma oluyor! Ardından Sami bir yumruk anı kovalıyor. Hiroshi Tanahashi, alttan kaçıyor. Ardından bir right hand vuruyor. Hemen ardından bir de left Hand vuruyor. Üst üste yumruklar geliyor. Sami Zayn, kaçmaya çalışıyor, ardından bir kez kaçmayı başarıyor! Ancak Tanahashi bir daha yakalıyor! Onu cornera gönderdi. Hemen ardından da üst üste yumruklar fırlatıyor!

Sami Zayn, adeta köşeye sıkışmış bir UFC güreşçisinin kendisini koruması gerektiği gibi elleriyle yüzünü koruyor şuan! Ama Sami Zayn'dan korkunç bir atak! Roll Up'a gitti?

1- hemen attı pini Hiroshi! Şimdi Sami Zayn, bir suplex'e yöneldi. Zorlanıyor an itibari ile! Ancak yapmayı başardı. Hemen dönerek kalktı ve bir suplex daha yaptı. Pine gitti.

1- Tanahashi attı pini! Sami Zayn, ringin dışına adımını attı! Alta doğru yöneldi. Ve bir çelik sandalye çıkardı! Bu şu anda ilk kez görülecek bir an GPW'DE!

Bu sırada Tanahashi, iplerden Sami Zayn'in üzerine atlıyor. Bunu fırsat bilip, sandalyeyi de eline alıyor. Bir bakıyor. Zayn'in etrafında bir tur atıyor. Dönüyor. Ve sandalyeyi Sami Zayn'e vuruyor!

Sami Zayn'in vücudundan gelen sesleri duyabiliyoruz! Hiroshi Tanahashi, Sami Zayn'e bir deste çelik sandalye darbesi vurduktan sonra onu ringe atıyor. Kendisi de giriyor. Twist & Shout deniyor. Sami Zayn bunu çeviriyor! Blue Thunder Bomb, Bulldog'a çevriliyor! Tanahashi tekmeler savuruyor. İplere çıkıyor ve Somersault Senton yapıyor. Ardından tuşa gidiyor fakat Sami 2'nin başında atıyor.

Tanahashi, seyircileri işaret ediyor. Bu sırada Sami Zayn ayağa kalkıyor. Tanahashi'ye dokunuyor ve 1 sert chop vuruyor. Ardından Tanahashi'de karşılık veriyor. İkili bir süre birbirilerine chop vuruyor. Ardından Sami bir superkick vuruyor. Ve Blue Thunder Bomb yapıyor. Tuşa gidiyor.

1-2

Ancak Tanahashi bunu atmayı başarıyor.

Sami saçlarını geriye atıyor. Dişlerini sıkarak iplere yanaşıyor. Tanahashi'de diğer bir ipe tutunarak corner'a doğru gidiyor.

ardından şimdi bir anda Sami bir yumruk! Tanahashi karşılık veriyor! Sağ! Sol! Sağ! Sol! Yumruklaşma tekrar başlıyor!

Seyirci de bu esnada yumruklara göre bir ritim tutuyor.

Ancak şimdi Tanahashi tempoyu tutuyor! Tempo değişiyor ve Tanahashi, Sami'nin kolunu yakalıyor -

Twist & Shout geliyor! Ardından pine gidiyor!

1-2 atıyor Sami Zayn!

Tanahashi, yerde 2.5 saniye durduktan sonra hiç vakit kaybetmiyor. Ayağa hızlı kalkıyor ve Sami Zayn'i de kendisiyle beraber kaldırıyor! Dize doğru hizalıyor, Kamigoye deniyor, Sami yana doğru kaçtı! Diz boşa gitti!

Sami Zayn arkadan yakaladı! German Suplex vuruyor! Belki de yaptığı en iyi suplex'di tüm zamanların Sami Zayn.

Köprü şeklini alıyor ve pine gidiyor.

1-
2-

Tanahashi atmayı başarıyor! Bu kemeri kazanmak için direniyor! Ama Zayn'in de bırakmaya niyeti yok.

Sami hemen kalkıyor, Tanahashi’yi tekrar kaldırıyor… bu sefer farklı bir şey deniyor—iplerden güç alıyor—
TORNADO DDT!!!
Seyirci adeta yerinden fırlıyor!

Sami bir an duruyor… sonra ring dışına kayıyor. Bu No DQ’nun avantajını sonuna kadar kullanacak gibi duruyor Zayn!

Ring altından bu sefer bir masa çıkarıyor!
Seyirci “TABLES! TABLES!” diye bağırıyor! Sami Zayn'de buna uydu!
Sami masayı ringe sokuyor, kurmaya çalışıyor… ama Tanahashi arkadan geliyor!
FOREARM! FOREARM! FOREARM!

Şimdi bir Righthand! Ancak Zayn'den superkick! Ve masaya Blue Thunder Bomb!

SAMİ ZAYN KAZANMAYA GİDİYOR!
1-
2-

SON ANDA! AMAN ALLAH'IM! TANAHASHİ PİNİ ATMAYI BAŞARDI!

Michael Cole: "Gerçekten bu iki isim, beklenilenin aksine inanılmaz bir mücadele veriyor. Tanahashi, ne kadar dayanıklı olduğunu gösterdi!"

Sami bu sefer daha agresif. Ring dışına tekrar çıkıyor… bu sefer kendo stick alıyor!
Tanahashi ayağa kalkmaya çalışırken—
ŞAAAK! Diye bir ses duyuluyor.
Bir darbe!
Bir tane daha!
Bir tane daha!
Tanahashi dizlerinin üzerine çöküyor!
Sami koşuyor—
HELLUVA KICK!!!
KÖŞEDE TAM İSABET!!!
Sami tuşa gidiyor!
1…
2…
TANAHASHI KURTULUYOR!!!

Sami artık saçını yoluyor. Dökülen saçlar ringe düştü.

Sami Zayn'de artık yorgun düştü. O da ringde. Tanahashi, ringin dışına yuvarlanıveriyor. Ayağa kalkan Sami Zayn'de onu takip ediyor. Sami Zayn, onu izleyen karısının yanına doğru gitti. Ancak şimdi Tanahashi! Sami Zayn'e karısının yanında Low Blow vurdu arkadan! Tanahashi tarafını belli ediyor! Ringin altından bir merdiven aldı! Ve ringe daldı.

Ancak! Zayn yakaladı! Blue Thunder Bomb- hayır! Slingblade!

Tanahashi içgüdüsel olarak kalkıyor… iplerden güç alıyor—
FLYING FOREARM!!!
Ardından klasik hareketlerinden biri!
DRAGON SCREW!!!
1-2- son anda! Sami Zayn tutunuyor maça! Tanahashi şaşkın. 22 dakikalık bir maç! Ama ne maç!

Tanahashi, merdivenin tepesine Sami'yi yerleştiriyor! Ve kendisi de tepeye çıkıyor, Michael Cole uyarıyor;

"Don't do THIS TANAHASHI!"

Hiroshi Tanahashi, Sunset Flip Powerbomb yapıyor. İki isim de 1 dakika yerde yatıyor. Hiroshi Tanahashi ayağa kalkıyor. İplere çıkıyor, bitirici hareketini uyguluyor!

HIGH FLY FLOW!!??

Michael Cole: "Oh My God! Tanahashi, maçı kazanmaya artık çok yakın!"

Hiroshi Tanahashi yetinmiyor. İplere bir kez daha çıkıyor. Ancak Sami Zayn yuvarlanıyorken Tanahashi boşluğa uçuyor!

Sami Zayn bir anda hızlı bir manevra ile ayağa kalkıyor ve;

anında fırsatı değerlendiriyor—
ROLL-UP!!!
1…
2…
Tanahashi atıyor!
İkili aynı anda ayağa kalkıyor!
Sami superkick deniyor—
Tanahashi yakalıyor!
DRAGON SCREW!!!
Sami yere yığılıyor!
Tanahashi onu kaldırıyor… dizine çekiyor…
KAMIGOYE!!!
TEMİZ BİR KAMIGOYE!!
Ama Tanahashi hâlâ bitirmiyor!
Son kez köşeye çıkıyor…

Ve, yerde yatan Sami Zayn'e bakıyor! Bir süre duraksıyor. Sami Zayn'in seyirciler arasında bulunan karısına orta parmak işareti yapıyor! Seyirciler hep bir ağızdan bir anda yuhalamaya başlıyor. Sami Zayn, bu orta parmağı gördü:

Michael Cole: "Sami Zayn, karısına yapılan bu hareketi gördü. Ve ayağa kalkabilecek mi, göreceğiz?"

Tanahashi kafasını Sami Zayn'e çeviriyor. Ancak Sami Zayn kararlılıkla ve azimle ayağa kalkıyor!

BRAINBUSTEEEEEEEERRRRR!

SAMI ZAYN TUŞA GİDİYOR!

1-
2-

Hakem 3'ü vuruyor! Sami Zayn, yeni GP İntercontinental Şampiyonu!

"Here İs Your Winner! AND THE FIRST EVER GRAND PRIX INTERCONTINENTAL CHAMPION… "BRIGHTNESS" SAMIIII ZAAAAAYYYNN!"

Seyirciler, Sami Zayn'i ayakta alkışlıyor, Sami Zayn karısının yanına gidiyor. Karısı onu tebrik ediyor. Michael Cole'da bu klasik maça inanılmaz bir yorumda bulunuyor.

"Anlattığım en keyifli maçlardan biri. Şüphesiz ki bu iki adam çok emek verdi."

Sami Zayn'i tebrik etmeye gelen birisi var:

Bu Ace Austin! Titantron'da beliriyor ve alkışlıyor, ancak elinde de bir mikrofon var.

Ace Austin iki çift laf yapıyor-

"Tebrikler Arap! Ancak Royal Rumble seni bekler. Ben çoktan başkandan sözleşmemi almıştım."

Ace Austin, elindeki bir sözleşme kağıdını Sami'ye gösterir. Sami şaşırır.

Royal Rumble'a Duyurulan Maç: GP İntercontinental Championship Match: Ace Austin vs Sami Zayn (C)

GP Championship Turnuva Maçı: Jey Uso vs Finn Balor vs Adam Page

Maça geçmeden önce, arka alanda gizemli kostümlü bir kişinin Jey Uso'ya saldırdığı görülür. Jey Uso, kartonlara gömülür. Ve bir arabaya Powerbomb yer.

Bu maskeli uzun boylu biridir. Kim olduğu belli olmaz. Ancak Jey Uso'nun yerini alacak kişi olduğu aşikardır:

Bu sırada Hangman Adam Page'in, hastanede tıbbi kontrol altında olduğunu görürüz. Serum takılı halde Hangman Adam Page, uykudadır.

Bu sırada, I Am Danger çalar arenada. Finn Balor, titantron'da belirir. Klasik girişini yapar. Finn Balor, kazanmaya geliyordur. Ardında iplerin arasından geçer ve iplerden şov yaparak iner.

Ardından, Hands Of Fate çalar. Oba Femi, seyircilerin "Oba! Oba! Oba!" Diye bağırır. "The Emperor" Oba Femi iplerin arasından geçerek adımlarını ağır bir şekilde atıyor. Bunun ardından "Mindbreaker" Finn Balor, korkmuyor imajını yansıtmaya çalışıyor fakat içten içe o da tırsıyor gibiydi. Hakem, zil emrini verdi.

Oba Femi vs Finn Balor
Finn Balor, koşarak saldırmaya doğru yöneldi. Fakat Oba Femi yana doğru yöneldi. Ve Clothesline hareketini vurdu. Finn hemen kalktı, tekme attı. Ancak bir anda Oba Femi yakaladı, ve bir Clothesline daha vurdu. Ve şova başladı. Finn Balor hemen kalktı ve Oba'nin arkasından onun sırtına bir tekme attı.

Oba Femi, hissetmemiş gibi arkasını döndü. Clothesline vuracakken Finn Balor kaçtı. Ardından Finn Balor, iplerden uçarak bir Crossbody denedi fakat Oba Femi omuzlarında yakaladı Balor'u! Ve Powerslam vurdu.

Tuş:
1-
Finn Balor kickout.

"The Emperor" Oba Femi, "Mindbreaker" Finn Balor'a karşı üstünlüğünü sağladı. Ama hemen bir Roll Up!

1-
2-
Attı ObaFemi!

Şimdi Finn Balor, "Mindbreaker" lakabının hakkını vermekte! Oba Femi'nin zihnini okuyor adeta! Oba Femi ne yaptığını bilmiyor! Ve hakeme saldırdı! Oba Femi hakeme saldırdı. Zil çaldı!

BİR ANDA FINN BALOR, İPLERE OTURDU. OBA FEMİ'NİN ZİHNİNİ OKUDU ADETA! FINN BALOR TUR ATLADI!
Finn Balor, Oba Femi'ye bir Low Blow vurarak onu def etti?

Ve eline bir mikrofon aldı:

"Ben Mindbreaker. Zihin okuyucu. Demon. Yıllar boyu deli muamelesi gördüm. Ama yeter! Artık gerçekten delirdim! Ve şimdi! Turnuva falan yok! Ben Royal Rumble'da kemer maçına çıkacağım! Rakibim kim farketmez! Fakat, onu hipnotize edip mağlup edeceğim! Eğer rakibim kim ise..."

Finn Balor, It İs My Time tarafından bölünür. Dominik elinde mikrofon ile titantron'da belirir.

"Biliyor musun Balor, bana merhaba de. Kralına merhaba de. Bir köle gibiydin. Yıllarca Liv Morgan ile benim kölem oldun. Ve rakibin olmaya en layık kişi benim!"

Kimliği gizli tutulan başkan, bu maçı Royal Rumble'a duyurur. Ve bir tür ekler.

"Merhaba bayanlar baylar, anlaşılan bu ikili kavgadan önce bir maç istiyorlar. O zaman bu maça bir tür ekleyelim. Siz ikiniz, bir Extreme Rules maçında, GP kemeri için güreşeceksiniz!"

Şov bir anda kesilir. Liv Morgan, Dominik'in yanına gelir.

Şov sonunda, El Grande Americano gözükür. Bir mesaj verir Rumble hakkında yaklaşık 5 dakika. Bu sırada Finn Balor, Dominik Mysterio'ya dalar! Onu alt eder. Ve Liv Morgan'a bakar. Liv kaçmaya çalışırken, Finn Balor onu saçlarından yakalar. Ve onla beraber arka alana doğru kaçar. Liv Morgan'a da saldırır!
Kameralar, daha fazla bu görüntüleri yakalamamak için kapandı. Şov sona erdi.

BaB | Grand Prix Wrestling (Katılım Mevcut)

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi