BAB EVRENİ PG.net BAB Evreni 3. Sezon

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Bir süredir forum halkının artık silahlı direniş seviyesine ulaşan isyanları sonucunda Be a Booker evreninin üçüncü sezonunu başlatıyoruz. Bu sefer önceki sezonlardan farklı ama basit bir konsept ile kapınızı çalıyoruz... STRES ÇARKI! Hazırladığımız draft havuzundan çarktan çıkacak güreşçilerle kadrolar kurup mücadele edeceğiz. Draft havuzlarında 372 erkek, 145 kadın güreşçi mevcut. İlk etapta katılan üyelerin dışında da bir süre alım için bekleyeceğiz. Alımlar kapandıktan sonra Discord'tan kuraları çekip kadrolarımızı belirleyeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun.

KATILANLAR

@RDT
@Nature Boy
@BerzerkBryan
@SoulmanRocky
@Rohan Süvarisi 2.0
@Tolga
@Broken Dreams
@Arthur Morgan

Son düzenleme:

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Discord davetimizi almışız. Draft işi yapılsın, bir dergi çıkarırız belki.
Herkesi bekliyoruz gece yarısı olmadan pickleri yapmaya başlayacağız kayıt alıp youtubea da atabilirim bayağı makara dönecek cunku

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
@Nature Boy
@BerzerkBryan
@SoulmanRocky
@Rohan Süvarisi 2.0
@Tolga
@Broken Dreams
@Arthur Morgan
@Beast Incarnate

arkadaşlar saat 23'te yapılacak kurayı dc'de sesli ortamda yapmayı planlıyorum. ayrıca bazı detayları da şimdi anlatmamda fayda var. kişi başı 32 pick yapılacak. güreşçi havuzları ise bayağı kalabalık. tahminimce herkese bol bol noname adamlar çıkabilir. havuzda benim bile bilmediğim tonla adam var. sizlerden öğrenmek istediğim bir detay var. eğer ki kadın güreşçi kullanmak isterseniz bunu acil bir şekilde bildirmeniz gerekiyor. kadın güreşçi kullanmanız durumunda 24 erkek 8 kadın olmak üzere 32 pick yapmış olacaksınız. kadın güreşçi kullanmayacak kişiler ise 32 erkek pick ile süreci tamamlayacak. saat gelene kadar gerekli cevabı sizlerden alamazsam kadın pick yaptırmayacağım çünkü ben kadın pick yapmayacağım. güreşçilerin açıklandığı video da kaydı alındıktan sonra youtube'tan yayınlanacak.

Konular
26
Beğeni sayısı
377
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
@Nature Boy
@BerzerkBryan
@SoulmanRocky
@Rohan Süvarisi 2.0
@Tolga
@Broken Dreams
@Arthur Morgan
@Beast Incarnate

arkadaşlar saat 23'te yapılacak kurayı dc'de sesli ortamda yapmayı planlıyorum. ayrıca bazı detayları da şimdi anlatmamda fayda var. kişi başı 32 pick yapılacak. güreşçi havuzları ise bayağı kalabalık. tahminimce herkese bol bol noname adamlar çıkabilir. havuzda benim bile bilmediğim tonla adam var. sizlerden öğrenmek istediğim bir detay var. eğer ki kadın güreşçi kullanmak isterseniz bunu acil bir şekilde bildirmeniz gerekiyor. kadın güreşçi kullanmanız durumunda 24 erkek 8 kadın olmak üzere 32 pick yapmış olacaksınız. kadın güreşçi kullanmayacak kişiler ise 32 erkek pick ile süreci tamamlayacak. saat gelene kadar gerekli cevabı sizlerden alamazsam kadın pick yaptırmayacağım çünkü ben kadın pick yapmayacağım. güreşçilerin açıklandığı video da kaydı alındıktan sonra youtube'tan yayınlanacak.
Sol bek Berkan Kutlu, Sağ Bek Sallai tandemi gibi bir kura bekliyorum.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
@Nature Boy
@BerzerkBryan
@SoulmanRocky
@Rohan Süvarisi 2.0
@Tolga
@Broken Dreams
@Arthur Morgan
@Beast Incarnate

Olm beni katma kuraya sakın selam vermeye geldim ben.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Kuranın ortasında sanırım şehirde komple elektrik kesildi. Kayıt da alıyoruk. PC'yi telefona bağlamayı başardım fakat DC'den yayın yapamıyorum. Videoyu ankete bırakırım atıp atmamak için bayağı makara döndü fakat kalan kısmı hızlı hızlı halletmek durumundayım. Kadrolar açıklandığı sırada görüşmek üzere arkadaşlar.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi