- Konular
- 429
- Beğeni sayısı
- 2,230
- PG Nakit
- 1,530
- Favori Güreşçi
- Stephanie Vaquer
- RPG Karakteri
- Dark STG
Karanlığın içinde iki silüet! Yavaşça kameraya yaklaşıyorlar. Sislerden çıkan ilk isim...
Bütün korkutuculuğu ile Zio Zagan! Kameralar, onun yüzünden titremeye başlıyor.
Zio Zagan: Seni uyarmıştık evlat. Japonya'ya dönüp küçük salonlarda onur yaraştır diye. Başarısız oldun. Seni kıskacımıza aldık ve parçaladık. Karanlık seni yok etti. Sahte gururunu ayaklar altına aldık. Sen buraya ait olmayan bir ruhtun. Kara Kitap, seni tüketti. Ruhun çoktan onun sayfalarında dalgalanıyor. Bir hiç olarak geldin, bir hiç olarak gittin. Karanlığın içinde şekilsiz ve inançsız bir şekilde dalgalanacaksın. Saygı, onur, gurur, hırs hepsi birer hiçe dönüştü. Dünya böyledir evlat. Ölümlüler solup giderken bizler tahtımıza oturup sizin birer birer düşmenizi izleriz. Şimdi mutlu musun? Japonya anılarınla birlikte yok olup gittin. Paranı da onurunu da parçalayıp attık.
Zio Zagan kahkaha atarken sislerin içinden Dark STG öne çıkıyor.
Dark STG: Tüm bu olanlar bir ziyafetti. İnançların yıkıldığı, saf güreşin parçalandığı, gururun ayaklar altına alındığı enfes bir gece. Bir kahraman düşerken karanlık, gökyüzüne hakim oldu. Duyuyor musunuz sessizliğin sesini? Sürekli konuşan o çarpık ses susturuldu. Yarım yamalak anlatıları yıkıldı. Dünya ise dönmeye devam ediyor. Tüm hedefler, ideallere bir hiç uğruna. Sefil ölümlüler yalnızca doğar ve ölürler. Arada yaptıkları hiçbir şey önemli değildir. Kendileri ile fikirleri de ölür mirasları da. Fanilerin kucak açması gereken tek şey saf karanlık. Ölümlü bedenlerin çok daha ötesi var bu diyarda. Etten kemikten vazgeçin ve ötesine sahip olun. İnsanlığın böylesi bir kararı verecek kapasitesi olmadığı için bizzat onlar için karar verip uygulamaya geçiyorum. Ben gerçekten iyi biriyim. Yalnızca farklı taraflardayız. Karanlıktan korkup güçten bahsediyorlar. Bu çok yanlış. Karanlığın içinde öyle güzel şeyler var ki siz fanilere anlatsam inanmazsınız. Çünkü yalnızca kendi gerçeklerine odaklanırlar. İnsanlar sabit fikirli aptallardır. Asla değişmeyen zihniyetleri ile yaşadıkları pandemi krizinden itibaren kafaları iyice geriledi. Düşünme, sorgulama yetisi olmayan aptallar görüyorum. Sizler bu düzenin kölelerisiniz. Efendilerinizin ayağının dibinde olduğunuz için kendinizi güvende ve güçlü sanıyorsunuz. İktidarlara sırtını dayamış, ahkam kesiyorsunuz. Sizin taptıklarınız benim ayaklarımın altında ezilmeye mahkumdur. Siz faniler ve bizler çok farklıyız. Buna rağmen bizi eşit görmeniz çok küstahça. Dün gece olanları gördünüz mü? Bir kahramanın düşüşüne şahit oldunuz. Ne yazık ki küçük saf çocuk buralarda olamayacak. Onu parçalayıp attım. Kara Kitap, onun için bu sonu uygun görmüştü. Hikayenin sonu bu.
Ekranlara Kara Kitap gelirken kamera kapanıyor.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Dark STG