Finn Balor, Japonya'yı Özlediğini ve NXT Japan Düşüncesini Açıkladı

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
1778778252952.png
Sohbet sırasında Bálor, güreş kariyerini her zaman Japonya'da bitirmeyi hayal ettiğinden ancak oraya yeniden güreşmek için dönmek istemediğinden bahsetti. Ardından, bu projede kendisinin ve Shinsuke Nakamura'nın Paul ‘Triple H’ Levesque’in sağ kolları olacağı bir NXT Japonya fikrini öne sürdü.

Bálor şunları söyledi:
"Kariyerimi noktalamak için her zaman bir şekilde Japonya'ya döneceğimi hayal ederdim. Japonya'dan ayrılmak istemiyordum ama bir nevi WWE ile zarları atmak (şansımı denemek) istedim. Eğer NXT'de bir yıl geçirip işler yolunda gitmeseydi, seve seve Japonya'ya geri dönerdim... Japonya'ya aşık oldum. Ancak sanırım Japonya'ya güreşmek için dönmek istemiyorum. Japonya'ya geri dönmeyi ve orada vakit geçirmeyi çok isterim... WWE ile oraya gittiğimizde bu kesinlikle inanılmaz oluyor. Japonya'da WWE için performans sergilemek, işte bu tam bir hayal. Belki bir NXT Japonya kurabiliriz. Paul'un (Levesque) burayı yönetecek bir sağ kola ihtiyacı olabilir... Bence ben ve Shinsuke (Nakamura) orada çok iyi bir iş çıkarırdık, haksız mıyım? Tanrım, bu inanılmaz olurdu. Dojo eğitim günlerime geri dönmek gibi."​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi