Süper Lig 25. Hafta | Fenerbahçe - Samsunspor

Maçın sonucu ne şekilde olur?

• Samsunspor kazanır.

Oy: 0 0.0%
  • Berabere biter.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

Root

Elevated
Konular
6
Beğeni sayısı
46
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Will Ospreay
2-1'de FB'yi o kadar sürklase etmişken golü bulmak lazımdı kesinlikle, maçı izlerken arkadaşlara da bunu yazdım Samsun'un 3'ü atıp maça kilidi vurması lazım diye. FB'nin bu şekilde cezalandıracağı belliydi, haftalardır son dakikalara böyle giren takımın artık ders çıkarıp buradan çıkma ihtimali zaten vardı. Yine de edebileceği en iyi mücadeleyi ettiği için tebrik etmek lazım Samsun'u, önünde Vallecano sınavı olduğunu da hesaba katarsak hiçbir şey diyemem.
Bu takım ligde en son 5 Aralık'ta Galatasasay deplasmanında 2 gol atabildi. Fener'in son dakikalardaki şansı bizde olsaydı 3.'yü atardık. Elimize Fenerbahçe'den daha çok fırsat geçti. Bu yıl çok bitiricilik sorunu yaşıyoruz. Marius'ın ligde 5 golü var 2'sini bugün attı zaten. Ndiaye'de gereken katkıyı veremedi. Bu maçta 23 dakikada 2 gol bulmamız bile mucizeydi. Hiç beklemiyordum.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,547
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bu takım ligde en son 5 Aralık'ta Galatasasay deplasmanında 2 gol atabildi. Fener'in son dakikalardaki şansı bizde olsaydı 3.'yü atardık. Elimize Fenerbahçe'den daha çok fırsat geçti. Bu yıl çok bitiricilik sorunu yaşıyoruz. Marius'ın ligde 5 golü var 2'sini bugün attı zaten. Ndiaye'de gereken katkıyı veremedi. Bu maçta 23 dakikada 2 gol bulmamız bile mucizeydi. Hiç beklemiyordum.
Marius zaten Samsun'a geldiğinden beri böyle, bence asla iyi bir bitirici değil ama attığı gollerin çoğu kritik maçlarda oluyor. Cherif Ndiaye de bitircilik bakımından özellikle Adana Demir'deki hallerinden çok uzakta gözüküyor, ki Adana Demir'de de Göztepe'de de aman aman bir bitirici değildi. Samsun'un da Göztepe'nin de en büyük sorunu net bir tabelacıya sahip olmaması, Göztepe'de Romulo vardı onu sattılar ikamesini yapamadılar; Samsun ise lige yükseldiğinden beri öyle bir tabelacı almadı hiçbir zaman. Cherif, Marius gibi adamlar yerine daha net bitiricilere gidilmesi gerek bu yaz kesinlikle.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi