Süper Lig 25. Hafta | Fenerbahçe - Samsunspor

Maçın sonucu ne şekilde olur?

• Samsunspor kazanır.

Oy: 0 0.0%
  • Berabere biter.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
20210127193236%21Fenerbah%C3%A7e_SK.png
SamsunsporLogo.png

🗓️ 08 Mart 2026, Pazar
🕖 20.00
🏟️ Chobani Stadyumu
🧭 Açıklanacak...
📺 beIN SPORTS 1​

Root

Elevated
Konular
6
Beğeni sayısı
46
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Fenerbahçe'ye karşı şansımız tutuyor genelde. Ligin ilk yarısındaki maçta galibiyeti hak etmiştik ama berabere bitmişti. Yeni hocamız lig maçına ne kadar önem verir bilemiyorum. İlk büyük sınavı bu maç olacak. Hafta içi oynanacak Rayo Vallecano maçı bizim için daha önemli bence. Fenerbahçe'nin savunmadaki eksiklerini kullanabiliriz umarım. Ligde gol bulma konusunda çok sıkıntı yaşıyoruz. 2 maçtır gol atamıyoruz. 2 gol attığımız son Süper Lig maçı Aralık ayının başındaki Galatasaray deplasmanıydı.

Root

Elevated
Konular
6
Beğeni sayısı
46
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Çok iyi oynadık ama son 10 dakika oyundan düştük. 3. golü bulmamız lazımdı.

Hakem sadece Samsunspor faul yaparsa kart kullanma kuralını uyguladı. 2. yarı oyuna girmiş oyuncumuz yaptığı ilk faulde sarı kart gördü. Maçın başında Maçın başında Guendouzi'nin ayağa basmasına kart çıkarmadı. Son korner öncesi Drongelen'e yapılan müdahale Fenerli oyuncuya yapılsa faulü verir maçı bitirirdi. Ayrıca Fener'in 2. golünün ofsayt olduğunu düşünüyorum. Açı mı beni yanıltıyor bilmiyorum. Sinirden yayını kapattığım için ofsayt çizgisini görmedim.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,533
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Çok iyi oynadık ama son 10 dakika oyundan düştük. 3. golü bulmamız lazımdı.

Hakem sadece Samsunspor faul yaparsa kart kullanma kuralını uyguladı. 2. yarı oyuna girmiş oyuncumuz yaptığı ilk faulde sarı kart gördü. Maçın başında Maçın başında Guendouzi'nin ayağa basmasına kart çıkarmadı. Son korner öncesi Drongelen'e yapılan müdahale Fenerli oyuncuya yapılsa faulü verir maçı bitirirdi. Ayrıca Fener'in 2. golünün ofsayt olduğunu düşünüyorum. Açı mı beni yanıltıyor bilmiyorum. Sinirden yayını kapattığım için ofsayt çizgisini görmedim.
2-1'de FB'yi o kadar sürklase etmişken golü bulmak lazımdı kesinlikle, maçı izlerken arkadaşlara da bunu yazdım Samsun'un 3'ü atıp maça kilidi vurması lazım diye. FB'nin bu şekilde cezalandıracağı belliydi, haftalardır son dakikalara böyle giren takımın artık ders çıkarıp buradan çıkma ihtimali zaten vardı. Yine de edebileceği en iyi mücadeleyi ettiği için tebrik etmek lazım Samsun'u, önünde Vallecano sınavı olduğunu da hesaba katarsak hiçbir şey diyemem.

Anasayfa Üst Alt