RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟕

PGW: Son Eklenen Parta Git

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,229
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Kişisel sebeplerden şovu takip edemedik. Çok keyifli bir şov olmuş, Sami Zayn şovun açılışında Rumble galibi olarak haklı bir racon kesmiş. Şu zor günlerde arkandayız be adam. "untouchable" lakabını aldıktan sonra beklenen yüzleşme olmuş tabi. Cena postayı koymak istemiş ama Zayn önce çemberden çık ona göre konuşuruz ayarını vermiş. Finn'in o fotoğrafını görünce aklım direk modacı gimmickine gidiyor. Finn'in her halükarda WM zamanı ana kemer potalarından birine kendini atacağını düşünüyorum. Perry ve Dominik yine bildiğimiz gibi, bu adamlar bir hafta sevgi yumağı halindeler, öteki hafta birbirlerini sikiyorlar, anlamak güç yahu! Sonraki maçta da Max Caster net bir galibiyet almış. Mr Antonio Cesaro'nun hangi karakteri oynadığını artık takip edemiyorum. Penta yı o oynuyor sanıyordum. Rock kendini biraz kızağa çekip topu Matt Morgan'a atacak gibi. Morgan her türlü adamın hasıdır. Güreşçilik döneminde seyircinin eğlencesi için kendine her türlü steroidi batırmaktan geri durmamıştır. PGW'de de daha azını beklemiyoruz. Takım maçında Lashley ve Mayhem güzel galibiyet almış, devamında Lashley'den ufak bir güç gösterisi gelmiş. Açıkçası şirketteki herkesi altına alabilecek kapasitede bir adam olduğu inancındayım. Jeff ve Matt arasındaki segmentler de güzel. Maçta ise Dragon T rüzgarı esmiş. Çembere renk katar diye düşünüyorum. Rollins arka alanda çok derin bir konuşma yapmış.. ama PNG'lerde adam niye tecavüze uğruyor gibi bir hava var yav. Sonraki eleme maçında da Americano çemberdeki luchador sayısını ikiye çıkarmış. Dragon T ile sağlam bir kapışma bekliyoruz. Ana olaydan da triple threat kokusu geliyor. Sanırım aldığımız şovun sene-i devriyesinde kemeri bırakacağız. Yine de asılmaya devam, WM'yi bile kemerle görsek Allah bereket versin. Ekibin eline sağlık, dediğim gibi takip yapamadım ama sağlam bir promo atıp gelecek şov telafi edeceğiz.

satriale

konsantrasyon
Konular
163
Beğeni sayısı
693
PG Nakit
425
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
RPG Karakteri
Matt Morgan
Başta geldik de fener gündeminden kafa kaydı bakamadık valla. Sami'nin Wyatt'a yönelmesini beklerdim. Armageddon savaşı havasında geçerdi rekabetleri. Gerçi yönelmek için bir aksiyonu olmadan John bölmüş, yapacağı bir şey kalmamış. John'ın girişinin bağlanması müthiş. Sami'ye nutuklarını bir tık yutturmuş. Bu arada Finn Balor, Sami'den daha underdog kalıyor gibi. NWO'da kazanırsa bu maça yönelmesi daha hayrına olur. Diğer olaylara az çok hakim olmaya başladım ama bu Dark STG'nin olayı hala tam çözemedim. Pentagon da herhalde bot. Rumble şovunda öyle bir muhabbet dönüyodu. Bot olmasa bu kadar kısa imkansız zaten kaybetmesi, sigarayı içine çekemeden maçı kaybetmiş. The Rock'ın selefi olarak gelmeyi bekliyordum ama daha çok ringde ayılık yaparak gelirim diye düşünmüştüm. Böyle daha güzel olmuş. İkinci adamlar birinci adamları yönetir diyerek yorumumuzu yapalım. Duyurulan maçlar arasında en favorilerim Balor ve Val Venis. Lashley Jeff maçı soru işareti bir tık. İleride Rock Lashley dönecekse kaybeder derim. Dragon T'nin eleme maçını kazanması şaşırtı, Matt rahat alır diye düşünmüştüm. Seth'i oynayan kim çözemedik. Merkezde de yazmıyor. El Grande latte Americano'nun maçı kazanması beklediğim bir galibiyetti. Çetin geçmiş ama maç abi. Veeee deccalin segment. Abi 300 gün nedir ag. Çok anormal geliyo bana, en son oynarken 100+ reign bile istisna oluyordu. Adam 1 yıl tutmuş. 1 yılda fena düşman edinmiştir tabi. İran gibi yalnız kalmıştır artık. Segmentin ilerleyen kısımlarında hısımları gelmiş zaten. Okada ben aktifken de güçlü bir karakterdi. Wyatt için de en güçlü, kemeri alabilecek tek aday gibi şu anlık. Ancak, şovun sonundaki o melum açıklamama kadar. Wyatt'ın anlaşmayı bozup maçı üçlüye çevireceğini düşünüyorum. Daha az eforla büyük bir başarı elde edebilir. Elinize sağlık beeler. Şöyle bir yorumladık.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,229
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Başta geldik de fener gündeminden kafa kaydı bakamadık valla. Sami'nin Wyatt'a yönelmesini beklerdim. Armageddon savaşı havasında geçerdi rekabetleri. Gerçi yönelmek için bir aksiyonu olmadan John bölmüş, yapacağı bir şey kalmamış. John'ın girişinin bağlanması müthiş. Sami'ye nutuklarını bir tık yutturmuş. Bu arada Finn Balor, Sami'den daha underdog kalıyor gibi. NWO'da kazanırsa bu maça yönelmesi daha hayrına olur. Diğer olaylara az çok hakim olmaya başladım ama bu Dark STG'nin olayı hala tam çözemedim. Pentagon da herhalde bot. Rumble şovunda öyle bir muhabbet dönüyodu. Bot olmasa bu kadar kısa imkansız zaten kaybetmesi, sigarayı içine çekemeden maçı kaybetmiş. The Rock'ın selefi olarak gelmeyi bekliyordum ama daha çok ringde ayılık yaparak gelirim diye düşünmüştüm. Böyle daha güzel olmuş. İkinci adamlar birinci adamları yönetir diyerek yorumumuzu yapalım. Duyurulan maçlar arasında en favorilerim Balor ve Val Venis. Lashley Jeff maçı soru işareti bir tık. İleride Rock Lashley dönecekse kaybeder derim. Dragon T'nin eleme maçını kazanması şaşırtı, Matt rahat alır diye düşünmüştüm. Seth'i oynayan kim çözemedik. Merkezde de yazmıyor. El Grande latte Americano'nun maçı kazanması beklediğim bir galibiyetti. Çetin geçmiş ama maç abi. Veeee deccalin segment. Abi 300 gün nedir ag. Çok anormal geliyo bana, en son oynarken 100+ reign bile istisna oluyordu. Adam 1 yıl tutmuş. 1 yılda fena düşman edinmiştir tabi. İran gibi yalnız kalmıştır artık. Segmentin ilerleyen kısımlarında hısımları gelmiş zaten. Okada ben aktifken de güçlü bir karakterdi. Wyatt için de en güçlü, kemeri alabilecek tek aday gibi şu anlık. Ancak, şovun sonundaki o melum açıklamama kadar. Wyatt'ın anlaşmayı bozup maçı üçlüye çevireceğini düşünüyorum. Daha az eforla büyük bir başarı elde edebilir. Elinize sağlık beeler. Şöyle bir yorumladık.
Pentagon'a bot muamelesi yapılmasını kınıyoruz @jaques @KALKTI!!!! @Netuno @KAT @jusweque

ECH

british master
Konular
253
Beğeni sayısı
2,069
PG Nakit
935
RPG Karakteri
Carlito
Balor öyle ya da böyle kendisini WM için ana kemer maçına atacak. Bunun için de eleme, maçlar, engeller çok fark etmeyecektir onun için. Biz de burdayız, illa el atarız. Zayn'in Rumble zaferi ile birlikte yeni bir kimlikle, daha güçlü bir biçimde kendini şovlarda yansıtacağını tahmin ediyordum keza öyle de olacağını göreceğiz, ilk fitil atılmış bile. Domalık ile Jack Perry arasındaki kıvılcım daha da hararete ulaşır ilerleyen haftalarda, IMPURE muhabbeti de çok iyi oldu, beğendim bayağı. Lashley babanın ilerleyiş feci bizi meraklandırıyor, inanılmaz bir çar. Dragon T hak ettiği çembere atmış kendisini, katoşu da bekliyoruz bizim çembere gelsin bakalım... Rollins falan da gelir İbomuzla güzel kapışırız bence. Wyatt ara şov olarak teğet geçer korur yine kemeri asıl mesele WM'da malum. Takipleyemediğimiz için üzücü bir şov oldu kendi adımıza, diğer haftalarda telafi ederiz. Ellere, emeklere sağlık.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi