olm şimdi kafamda her şey canlandı dstg nin ortada olmama nedeni bu maç triple threat olacak gelecek saldırcak bana ppv de o yüzden bray koruyacak şu an aydınlanmayı yaşadım ya
sana düşen kendi alıntımda yazdığımBize baş düştü
olm şimdi kafamda her şey canlandı dstg nin ortada olmama nedeni bu maç triple threat olacak gelecek saldırcak bana ppv de o yüzden bray koruyacak şu an aydınlanmayı yaşadım ya
sana düşen kendi alıntımda yazdığımBize baş düştü
bize çok gördüler ana kemeri purec layık gördüler
biz kemer ayrımı yapmayız. purec'yi de ana kemer seviyesine çıkartır domdombize çok gördüler ana kemeri purec layık gördüler
ah ah iş işten geçince herkes anlayacak ama en azından senin gibiler anlamış abiDom'da şeytan tüyü var sevdiriyor kendini de bu Wyatt itici
hayali şampıyonluk mu var bu sırkette nası yanıbize çok gördüler ana kemeri purec layık gördüler
sevişin artık ya lütfenbiz kemer ayrımı yapmayız. purec'yi de ana kemer seviyesine çıkartır domdom
ah ah iş işten geçince herkes anlayacak ama en azından senin gibiler anlamış abi
rumble kazanırız kıskanırsın, domdomu överiz kıskanırsın sonra niye maç kazanamıyorumsevişin artık ya lütfen
kıskanmaktan değil siz biribirinize yorumlarda o kadar yükseliyorsunuz ki, artık görmek istiyor insanrumble kazanırız kıskanırsın, domdomu överiz kıskanırsın sonra niye maç kazanamıyorum