Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟕
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="satriale" data-source="post: 427441" data-attributes="member: 9"><p>Başta geldik de fener gündeminden kafa kaydı bakamadık valla. Sami'nin Wyatt'a yönelmesini beklerdim. Armageddon savaşı havasında geçerdi rekabetleri. Gerçi yönelmek için bir aksiyonu olmadan John bölmüş, yapacağı bir şey kalmamış. John'ın girişinin bağlanması müthiş. Sami'ye nutuklarını bir tık yutturmuş. Bu arada Finn Balor, Sami'den daha underdog kalıyor gibi. NWO'da kazanırsa bu maça yönelmesi daha hayrına olur. Diğer olaylara az çok hakim olmaya başladım ama bu Dark STG'nin olayı hala tam çözemedim. Pentagon da herhalde bot. Rumble şovunda öyle bir muhabbet dönüyodu. Bot olmasa bu kadar kısa imkansız zaten kaybetmesi, sigarayı içine çekemeden maçı kaybetmiş. The Rock'ın selefi olarak gelmeyi bekliyordum ama daha çok ringde ayılık yaparak gelirim diye düşünmüştüm. Böyle daha güzel olmuş. İkinci adamlar birinci adamları yönetir diyerek yorumumuzu yapalım. Duyurulan maçlar arasında en favorilerim Balor ve Val Venis. Lashley Jeff maçı soru işareti bir tık. İleride Rock Lashley dönecekse kaybeder derim. Dragon T'nin eleme maçını kazanması şaşırtı, Matt rahat alır diye düşünmüştüm. Seth'i oynayan kim çözemedik. Merkezde de yazmıyor. El Grande latte Americano'nun maçı kazanması beklediğim bir galibiyetti. Çetin geçmiş ama maç abi. Veeee deccalin segment. Abi 300 gün nedir ag. Çok anormal geliyo bana, en son oynarken 100+ reign bile istisna oluyordu. Adam 1 yıl tutmuş. 1 yılda fena düşman edinmiştir tabi. İran gibi yalnız kalmıştır artık. Segmentin ilerleyen kısımlarında hısımları gelmiş zaten. Okada ben aktifken de güçlü bir karakterdi. Wyatt için de en güçlü, kemeri alabilecek tek aday gibi şu anlık. Ancak, şovun sonundaki o melum açıklamama kadar. Wyatt'ın anlaşmayı bozup maçı üçlüye çevireceğini düşünüyorum. Daha az eforla büyük bir başarı elde edebilir. Elinize sağlık beeler. Şöyle bir yorumladık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satriale, post: 427441, member: 9"] Başta geldik de fener gündeminden kafa kaydı bakamadık valla. Sami'nin Wyatt'a yönelmesini beklerdim. Armageddon savaşı havasında geçerdi rekabetleri. Gerçi yönelmek için bir aksiyonu olmadan John bölmüş, yapacağı bir şey kalmamış. John'ın girişinin bağlanması müthiş. Sami'ye nutuklarını bir tık yutturmuş. Bu arada Finn Balor, Sami'den daha underdog kalıyor gibi. NWO'da kazanırsa bu maça yönelmesi daha hayrına olur. Diğer olaylara az çok hakim olmaya başladım ama bu Dark STG'nin olayı hala tam çözemedim. Pentagon da herhalde bot. Rumble şovunda öyle bir muhabbet dönüyodu. Bot olmasa bu kadar kısa imkansız zaten kaybetmesi, sigarayı içine çekemeden maçı kaybetmiş. The Rock'ın selefi olarak gelmeyi bekliyordum ama daha çok ringde ayılık yaparak gelirim diye düşünmüştüm. Böyle daha güzel olmuş. İkinci adamlar birinci adamları yönetir diyerek yorumumuzu yapalım. Duyurulan maçlar arasında en favorilerim Balor ve Val Venis. Lashley Jeff maçı soru işareti bir tık. İleride Rock Lashley dönecekse kaybeder derim. Dragon T'nin eleme maçını kazanması şaşırtı, Matt rahat alır diye düşünmüştüm. Seth'i oynayan kim çözemedik. Merkezde de yazmıyor. El Grande latte Americano'nun maçı kazanması beklediğim bir galibiyetti. Çetin geçmiş ama maç abi. Veeee deccalin segment. Abi 300 gün nedir ag. Çok anormal geliyo bana, en son oynarken 100+ reign bile istisna oluyordu. Adam 1 yıl tutmuş. 1 yılda fena düşman edinmiştir tabi. İran gibi yalnız kalmıştır artık. Segmentin ilerleyen kısımlarında hısımları gelmiş zaten. Okada ben aktifken de güçlü bir karakterdi. Wyatt için de en güçlü, kemeri alabilecek tek aday gibi şu anlık. Ancak, şovun sonundaki o melum açıklamama kadar. Wyatt'ın anlaşmayı bozup maçı üçlüye çevireceğini düşünüyorum. Daha az eforla büyük bir başarı elde edebilir. Elinize sağlık beeler. Şöyle bir yorumladık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟕
Menü