UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu | Galatasaray - Juventus

Maçın sonucu ne şekilde olur?

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .

Baroš

🦁
Konular
134
Beğeni sayısı
652
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
CM Punk
Gsnin şansına berbat bi Juve denk geldi.
abi geç bunları grup aşamasında 13. olmuş bodo gibi berbat deplasmandan çıkmış boş boş puan kayıpları olmasa ilk 8'e girecek takım. geçiş ve beklenmedik golleri bazı takımlara ters geliyor. 3-5-2 oynadıkları efsane takım yok hatta pjanicli kadroları bile yok ama şampiyonlar liginde 36 takım içinde birkaç tane no name takım dışında berbat takım yoktur. holigan mısın futbol cahili misin bilmem ama git araştır bakalım italyan takımlarının defansif taktiklerini Serie B takımı bile kolay kolay 5 yemez

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
700
Beğeni sayısı
1,136
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
abi geç bunları grup aşamasında 13. olmuş bodo gibi berbat deplasmandan çıkmış boş boş puan kayıpları olmasa ilk 8'e girecek takım. geçiş ve beklenmedik golleri bazı takımlara ters geliyor. 3-5-2 oynadıkları efsane takım yok hatta pjanicli kadroları bile yok ama şampiyonlar liginde 36 takım içinde birkaç tane no name takım dışında berbat takım yoktur. holigan mısın futbol cahili misin bilmem ama git araştır bakalım italyan takımlarının defansif taktiklerini Serie B takımı bile kolay kolay 5 yemez
Tamam kanka tuttuğun takımı en iyi sen savunuyon.

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
700
Beğeni sayısı
1,136
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
tuttuğun takımın konusunda değilsen bok atmak yerine adam akıllı yorum yazabilirsin. gerçi senin futbol konularında adam akıllı yorum yaptığını görmedim.
Son 3 haftada bile 6 yiyen 4 yiyen takımlar kol geziyor Serie A'da. Aynen Serie B takımı bile yemez. Juve kendi çapına göre şuan gayet kötü durumda bu 1. 2.si sana bidaha avatar yapanın da, akşam akşam canımı sıkma. Sana soracak değilim.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Tamam kanka tuttuğun takımı en iyi sen savunuyon.
Dayı alakasız yerde bjk şeysi yapıyon falan da yani asıl mesele başarısızlık yarıştırmak mı yani? Juventus'a 5 atmışız 5. Başka şeye benzemez.

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
700
Beğeni sayısı
1,136
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
Dayı alakasız yerde bjk şeysi yapıyon falan da yani asıl mesele başarısızlık yarıştırmak mı yani? Juventus'a 5 atmışız 5. Başka şeye benzemez.

Benim o kadar umrumda değil belki? Ben anlamıyorum arkadaş bi insan o kadar şey istediği birine nasıl 2dkda futbol cahili diyor. 😂 Belki trollüne yazıyorum, skor o esnada 3-2. Nedir bu hemen insanın ruhunu emme çabası? Anlamıyorum.

Neyse kendiniz çalıp kendiniz oynayın siz. Ben böyle bi yere daha girmem. 👍

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Benim o kadar umrumda değil belki? Ben anlamıyorum arkadaş bi insan o kadar şey istediği birine nasıl 2dkda futbol cahili diyor. 😂 Belki trollüne yazıyorum, skor o esnada 3-2. Nedir bu hemen insanın ruhunu emme çabası? Anlamıyorum.

Neyse kendiniz çalıp kendiniz oynayın siz. Ben böyle bi yere daha girmem. 👍
Futbol cahili olduğunu düşünmüyorum. Ama öyleymiş gibi davranmaya da gerek yok ki.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Juventus'un ne kadar rezil ve kötü bir durumda olduğunu Galatasaray'dan bile 5 yemesinden anlayabilirsiniz diye düşünüyorum...
Bence Galatasaray'ın ne kadar iyi olduğunu buradan anlamamız gerekiyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi