Kararsızlık Hayal Kırıklığı Yaratıyor

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

WWE'nin yaratıcı ekibinde sürekli değişen planlar nedeniyle bir hayal kırıklığı yaşandığı söyleniyor. Bir kişi, şirketin bu aşamada planlara bağlı kalması gerektiğini belirtti. (@WONF4W aracılığıyla)​

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
701
Beğeni sayısı
1,139
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
WWE'de tek adam olması şart. Herkes fikrini söyleyecek ama o adam ne derse o olacak. Bu şirketin dinamikleri böyle işliyor. Mesela o tek adam benim, Royal Rumble 2025 zamanı Jey Uso kazansın diyen yazarı direkt şutlarım şutlamadan önce de ağzına kürekle vurup kıçına bir tane tekme atarım.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Kör ölür badem gözlü olur ama harbiden Vince’i bazı konularda mumla aratmaya başladı. Genel izleyici gazına mı geliyorum bilmiyorum ama harbiden de WWE atıyorum RR2015’i kötü booklasa WM31’de şahane bir şov sunuyordu. Bir de o dönemler çok yersiz gömiyormuşuz aslında şovlar gayet akıcı ve keyifliymiş. Jinder Mahal’ın şampiyonluğuna kadar WWE gayet iyi noktadaymış esasında. Bana kalırsa sadece Triple H mesele değil TKO şirketinin beklentileri ve politikaları da bize bunları izletiyor sanki.

Spear of Chaos

PG.net Kullanıcısı
Konular
382
Beğeni sayısı
899
PG Nakit
1,255
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Şu başlığı her gördüğümde psikolojik bir bilimsel veri sanıyorum. Oysa alakasi yok. Bir de 4 mesaj almis ama hep ana sayfada hahaha.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi