RPG Para Ve Hayal

Mamy D Way

🍓
Konular
66
Beğeni sayısı
875
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Adam Cole
RPG Karakteri
Jeff Hardy
İnsanlığın geldiği tüm noktalar birer çizelge ve ben bu çizelgenin bir aktarım olduğuna inandım.

"Gördüklerimin yarısını bile anlatmadım, çünkü inanmayacaklarını biliyordum." Bu söz gerçek bir insanlığın ve hayalin temsiliydi.

250px-Tesla_circa_1890.jpeg
250px-Marco_Polo_Mosaic_from_Palazzo_Tursi.jpg
images

"Hayatımın büyük bir çoğunluğunu bok ettikten sonra şimdi gökyüzüne baktığım dürbünün camını silmek için nefesimi bitiriyorum. Ne olacağından habersiz geçen yıllarım için kendimden daha ne kadar özür dilemem gerekiyordu? Klasik bir konseptin ilgi çekici bir solisti olmak gibi bir derdim yok, ruhuma dokunacak harika bir melodi için arkada kalıp solistin sesinin açığını kapatmayı kabul edecek kadar takıntılı bir insanım. İstediklerim ne alemde peki? "

"Suratıma bak! Çünkü bu hikayedeki paralel çizgilerde ettiğin dansın ne kadar rahatsız edici olduğunu anlamak zorundasın. Düşündüğün ve gerçekleştirmek istediğin her şeyin kırık tuğlalardan ibaret olduğunu anlamaya ihtiyacın var."

"Kendini bu ateşin içinden çıkartıp tekrar canlanırken hayal ettiğini görebiliyorum, dönüşmeye çalıştığın model seni kalemim altında ezilen bir figürden öteye götürmediğini göremiyor musun? Suratıma bak!"

"Hardy kardeşlerden sadece biri olduğumu düşünüyordun değil mi? Ben, o ismin altında gömülmeyen tek şeyim. Kurtulduğum çarmıhtan daha az öfkeli olacağımı mı düşünüyordun?"

"Bu sefer, nefes alıp almadığından emin olmak isteyen bir öfkeyi karşına aldığın için bildiğin tüm hikayeleri biricik kızınla paylaşmana izin veriyorum."

"Para ve hayal"

Dünyayı olduğu gibi kontrol etmek isteyen başka bir hasta. Bu dünyanın gerçeklerini benimsemiş ve oyunun kuralları olduğuna olan inancı ile karakterinden ödün vermeyen bir silüet.

"Daha ne kadar yukarıya çıkmam gerekiyordu? Kaç defa özgürlük için dil dökerken alnımdan aşağıya süzülen terleri görmezden gelmem gerekiyordu? Daha ne kadar hayal kurabilecek kadar yaşayabilecektim?"

"Her haykırışımda arkamda bıraktığım dakikaların vücudumda bıraktığı yükleri sırtlamanın vermiş olduğu bıkkınlıktan şikayet etmek için çok fazla hakka sahibim. 16 Yaşımdan beri yapmış olduğumuz bu fedakarlığımızın sonuçlarını beklemeden 30 yıl öncesi gibi hayallerimin botlarıma ve yüzümdeki boyalara yön vermesine izin vermek için nabzımı tutan kelepçeleri serbest bıraktım. Bugün ve yarın, kanıtlanmaya çalışan hiçbir mücadele vitrinimde hayalini kurduğum hiçbir başarıyı erteleyemez. Bugün ve yarın... Bir işi bitirmeden diğerine geçemiyorum anlaşılan. Bu iş senin düşüncelerini kanıtlayan ve sadece cebini biraz daha dolduran bir işten farksız. "

"Daha büyük bir evde yaşamak önemsizdi, daha pahalı takılar ve daha pahalı arabaların içinde refah bir yaşam bu planın parçası değildi. Sadece hayallerimi ne kadar istediğime dair birer sınavdı."

"Ben bu sınavın en önemli örneğiyim."

Ama;

Bazı insanlar için hedefler gelip geçicidir. Tek istediği daha refah bir hayat, mantığın getirmediği bir düzende fiziksel hiçbir ağrı kabul edilebilir değildir."

Söylediğim gibi

images

images

images

maxresdefault.jpg

SethRollins.jpg

"İşte şimdi aylar süren bu döngünün beni nereye sürüklediğinden gayet eminim"

maxresdefault.jpg

Kişisel bir meseleden fazlası

Oynadığınız Karakterin Adı
Jeff Hardy
Anasayfa Üst Alt