RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟔 - 𝚂𝚝. 𝚅𝚊𝚕𝚎𝚗𝚝𝚒𝚗𝚎’𝚜 𝙳𝚊𝚢

PGW: Son Eklenen Parta Git

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
ck8gxux.png

14 ŞUBATTA ESC YLE SEVGILI ROLEPLAY YAPTIKTAN SONRA YILIN 364 GUNU YARRA YEMEMIS GIBI LOVE LU STORY PAYLASIRKEN BIZIM UTANMAZ ARLANMAZLIK
Senin kafanın içi beni korkutuyor

satriale

konsantrasyon
Konular
163
Beğeni sayısı
693
PG Nakit
425
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
RPG Karakteri
Matt Morgan
Spiker masasına Micah Richards ile Carragher yakışırdı. Karakterlere fena uzağız. Çoğu değişmiş. Rock en son üst akıldı. Ringe kadar düşmüş. Hikayesi vardır elbet. Poster harika bu arada. Dominik varken Liv var mıdır diyordum varmış. Yung Ozuo vibe'ı verdi ilk diyalogda. Dominik maçını kaybetmiş de domine eder gibi geldi Rumble'ı. Aşırı sardı muhabbetleri. Komple bir adam. Maskeli konsorsiyumunun üstünü çizerse favorimdir. Gerçi şimdilik tek favorim o. ROH olayını anlayamadık zaten. Öğreneceğiz.

1771130168155.png

Halkın adamıdır.

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Takip imkanı bulamadım yoğunluktan yeni okuyabildim. Exclusive'de Zayn tokadı yemiş, Val Venis akıl oyunlarıyla milleti birbirine düşürmeye devam ediyor. Dustin'in içinden bir Hande Ataizi çıkmış adeta. Açılışta Okada kazanmış, devamında olanlar da enteresan. STG sert bir mesaj vermiş, Rumble maçı için de favorilerden biri olduğu kesin. Cena güzel konuşmuş, devamında Americano bombayı patlatmış. Rumble'da güzel işler yapar ama maçı kazanabilir mi göreceğiz. Her halükarda RR alırsa hangi kemere gideceğini şimdiden belirtmiş oldu. TTC maçında Finn ve Carlito kemerleri korumuş, Major Players da baya zorlamış ikiliyi. Jeff de maç sonu TVC için mesajı vermiş, kemeri geri alır diye düşünüyorum Rumble'da. Dragon T arka alanda Dom'un sabır sınırlarını baya zorlamış. Maçta da büyük sürpriz yapmış bence, Dominik'in Rumble'da işi baya zor. Ringde de ortalık epey karışmış ama son sözü Americano söylemiş. Venis röportajında yürekten konuşmuş, Zayn'la olan feudları çok keyifli ilerliyor. ME'de kaybetmişiz, bakalım PGWC'de durum nasıl olacak. Artık Rumble'ı bekliyoruz herkesin eline sağlık

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Spiker masasına Micah Richards ile Carragher yakışırdı. Karakterlere fena uzağız. Çoğu değişmiş. Rock en son üst akıldı. Ringe kadar düşmüş. Hikayesi vardır elbet. Poster harika bu arada. Dominik varken Liv var mıdır diyordum varmış. Yung Ozuo vibe'ı verdi ilk diyalogda. Dominik maçını kaybetmiş de domine eder gibi geldi Rumble'ı. Aşırı sardı muhabbetleri. Komple bir adam. Maskeli konsorsiyumunun üstünü çizerse favorimdir. Gerçi şimdilik tek favorim o. ROH olayını anlayamadık zaten. Öğreneceğiz.

Ekli dosyayı görüntüle 15376

Halkın adamıdır.
O bir mal, mal.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi