Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Pay-Per View ve Özel Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟔 - 𝚂𝚝. 𝚅𝚊𝚕𝚎𝚗𝚝𝚒𝚗𝚎’𝚜 𝙳𝚊𝚢
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Ensiferum" data-source="post: 422006" data-attributes="member: 117"><p>Takip imkanı bulamadım yoğunluktan yeni okuyabildim. Exclusive'de Zayn tokadı yemiş, Val Venis akıl oyunlarıyla milleti birbirine düşürmeye devam ediyor. Dustin'in içinden bir Hande Ataizi çıkmış adeta. Açılışta Okada kazanmış, devamında olanlar da enteresan. STG sert bir mesaj vermiş, Rumble maçı için de favorilerden biri olduğu kesin. Cena güzel konuşmuş, devamında Americano bombayı patlatmış. Rumble'da güzel işler yapar ama maçı kazanabilir mi göreceğiz. Her halükarda RR alırsa hangi kemere gideceğini şimdiden belirtmiş oldu. TTC maçında Finn ve Carlito kemerleri korumuş, Major Players da baya zorlamış ikiliyi. Jeff de maç sonu TVC için mesajı vermiş, kemeri geri alır diye düşünüyorum Rumble'da. Dragon T arka alanda Dom'un sabır sınırlarını baya zorlamış. Maçta da büyük sürpriz yapmış bence, Dominik'in Rumble'da işi baya zor. Ringde de ortalık epey karışmış ama son sözü Americano söylemiş. Venis röportajında yürekten konuşmuş, Zayn'la olan feudları çok keyifli ilerliyor. ME'de kaybetmişiz, bakalım PGWC'de durum nasıl olacak. Artık Rumble'ı bekliyoruz herkesin eline sağlık</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ensiferum, post: 422006, member: 117"] Takip imkanı bulamadım yoğunluktan yeni okuyabildim. Exclusive'de Zayn tokadı yemiş, Val Venis akıl oyunlarıyla milleti birbirine düşürmeye devam ediyor. Dustin'in içinden bir Hande Ataizi çıkmış adeta. Açılışta Okada kazanmış, devamında olanlar da enteresan. STG sert bir mesaj vermiş, Rumble maçı için de favorilerden biri olduğu kesin. Cena güzel konuşmuş, devamında Americano bombayı patlatmış. Rumble'da güzel işler yapar ama maçı kazanabilir mi göreceğiz. Her halükarda RR alırsa hangi kemere gideceğini şimdiden belirtmiş oldu. TTC maçında Finn ve Carlito kemerleri korumuş, Major Players da baya zorlamış ikiliyi. Jeff de maç sonu TVC için mesajı vermiş, kemeri geri alır diye düşünüyorum Rumble'da. Dragon T arka alanda Dom'un sabır sınırlarını baya zorlamış. Maçta da büyük sürpriz yapmış bence, Dominik'in Rumble'da işi baya zor. Ringde de ortalık epey karışmış ama son sözü Americano söylemiş. Venis röportajında yürekten konuşmuş, Zayn'la olan feudları çok keyifli ilerliyor. ME'de kaybetmişiz, bakalım PGWC'de durum nasıl olacak. Artık Rumble'ı bekliyoruz herkesin eline sağlık [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Pay-Per View ve Özel Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟔 - 𝚂𝚝. 𝚅𝚊𝚕𝚎𝚗𝚝𝚒𝚗𝚎’𝚜 𝙳𝚊𝚢
Menü