A Knight of the Seven Kingdoms Tartışma Konusu

GBB

👑
Konular
62
Beğeni sayısı
2,877
PG Nakit
625
a-knight-of-the-seven-kingdoms-game-of-thrones-spin-off-crop.jpg

Eğer izleyenler varsa şu ana kadar en son 4. bölümü yayınlanan ve sezonun bitmesine 2 bölüm kalan A Knight of the Seven Kingdoms'ı nasıl buldunuz? Kısa olması dışında bence mükemmel bir yapım olmuş. House of the Dragon denilen ucube işi ve Game of Thrones son sezonlarındaki rezaletlerden sonra ilaç gibi geldi. Güzel bir hikaye anlatımını ekrana düzgün yansıtmak yeterli oluyormuş 700 tane ejderhaya gerek yokmuş demek ki. House of the Dragon gibi rezalet ve mide bulandıran bir yapımın yapımcıları nasıl kitap televizyona uyarlanırmış ders almalı bu yapımdan.​

SemiiZiggy

PG.net Kullanıcısı
Konular
28
Beğeni sayısı
320
PG Nakit
205
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Her bölüm bok-osuruk şakası olmasa çok iyi dizi. Zamanında hikayelerini de okumuştum. Okurken hissettirdiği o keyfi dizide şuana kadar veriyor. Sadece biraz bölüm süresi yüzünden görmek isteyebileceğimiz sahneleri görmüyoruz

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
sezonun bitmesine 2 bölüm kaldı ve bölümler 30-40 dk arası istersen bekleyip toplu göm abi ben öyle yapacaktım ama bekleyemedim

Muhtemelen sezon bitince izleyecek gibiyim ama meraklandım bir açıp bakayım. Hyoe kaçmadan izlemek lazım.

GBB

👑
Konular
62
Beğeni sayısı
2,877
PG Nakit
625
Her bölüm bok-osuruk şakası olmasa çok iyi dizi. Zamanında hikayelerini de okumuştum. Okurken hissettirdiği o keyfi dizide şuana kadar veriyor. Sadece biraz bölüm süresi yüzünden görmek isteyebileceğimiz sahneleri görmüyoruz
bok osuruk şakaları bence de yoruyor ama mesela son bölümdeki bracken osuruk sahnesi eklemesi ve ardından baelorun gelişi kitaptaki halinden bile daha epik yapmış sahneyi

SemiiZiggy

PG.net Kullanıcısı
Konular
28
Beğeni sayısı
320
PG Nakit
205
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
bok osuruk şakaları bence de yoruyor ama mesela son bölümdeki bracken osuruk sahnesi eklemesi ve ardından baelorun gelişi kitaptaki halinden bile daha epik yapmış sahneyi
Hikayeyi tam olarak animsayamiyorum sadece genel hatlarıyla hatırlıyorum ancak osuruk yerine replikle de halledilebilirdi kitapta da tam olarak öyle miydi şuan animsayamadim. Yine de HOTDdan sonra ilaç gibi geldi

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi