A Knight of the Seven Kingdoms Tartışma Konusu

Root

Elevated
Konular
6
Beğeni sayısı
46
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Will Ospreay
1x5'ten Game of Thrones ilk 4 sezondaki efsane bölümlerin tadını aldık. Flashback kısmını biraz kısıp dövüş sahnelerini arttırsalar daha iyi olurmuş ama bütçe sınırlamasına takılmışlar. Yönetmen Lyonel Barahtheon'ın mızraklı sahnesini bütçe sebebiyle çekemediklerini söylemiş. House of the Dragon denen rezilliğin bütçesini kısıp buraya aktarsalar keşke.

GBB

👑
Konular
62
Beğeni sayısı
2,877
PG Nakit
625
1x5 tam istediğim gibi değildi şahsen yani biliyorum kitaplar Dunk’ın bakış açısıyla yazılmış fakat dizide en azından bu bölümde bu şekilde işlenmek zorunda değildi trial of seven. Sadece Dunk vs. Aerion değil de dövüş içinde bulunan herkesi görmeliydik doğru düzgün bence tabiki ana odak yine Dunk’ın dövüşü olmalı ama böyle çok geçiştirmelik oldu. Baelor ve Maekar kısımları çok oldu bittiye getirilmiş gibi olmuş. 6. bölüm de güzeldi ama yani bilmiyorum ne beklediğine göre değişir sadece sondaki değişiklik garip geldi çünkü kitapta Maekar’ın izni var Egg’in gidişinden. Çünkü ilerleyen sezonlarda hikayeyi etkiliyor bu durum şimdi izni yok gibi gösterildi bakalım ne yapacaklar.

Ha ne olursa olsun sonuç olarak güzel bir dizi ve deneyimdi. Özellikle son zamanlarda çıkan saçmalıklardan sonra izleme zevki oldukça yüksek. Hangi beklentiyle izlediğine göre bu dizinin sende bırakacağı etki değişir. Beni tatmin etti şahsen bölüm sürelerinin kısa olmasını vs. anlayabiliyorum. IMDB puanları bir tık abartı mı evet ama aynı evrende geçen HOTD’dan fersah fersah ileride bir yapım olmuş ilk sezon itibariyle.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi