Bunları yazmak için biraz daha ortalığın sakinleşmesini beklemek de mantıklı olabilirdi ama ben pes ediş anını sıradan bir pes etme olarak nitelendirmiyorum. Cena bile gülümsüyor o andan hemen önce, bana kalırsa meşalenin geçmesi durumunu ifade ediyor bu hamle. Artık oyun yeni jenerasyondakilere ait. Literal olarak kariyeri biten bir adama artık hiçbir anlam ifade etmeyecek bir galibiyettense anlamı olan bir mağlubiyetin daha tercih edilebilir buluyorum ben de. Eğer Gunther, Cena'yı tuş ederek yenseydi yine izlediğimiz senaryodaki kadar anlamlı olmayacaktı. Nitekim Cena kariyeri boyunca birçok kez tuş edildi. Birçok kez tuş etti ve pes ettirdi. Ancak hiç pes etmemişti, bu açıdan bakınca böylesine özel bir anı bu maçta kullanarak maçın değerini belki sayısız kez katladılar. Hatta yabancı kitlenin de bu karara sinirli olduğunu düşünecek olursak, herkesin Cena'yı desteklediği bir biçimde kariyerinin bitmesini sağlamış oldular. Bilmiyorum belki de böyle görmek istediğim için böyle görüyorum, ama bana kendi baktığım açılardan çok mantıksız ya da yanlış gelmiyor bu final.