(SNME Spoiler) Beklenen Maçın Sonucu

god is an astronaut

anti evergreen luster
Konular
35
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
65
RPG Karakteri
Max Caster
Bunları yazmak için biraz daha ortalığın sakinleşmesini beklemek de mantıklı olabilirdi ama ben pes ediş anını sıradan bir pes etme olarak nitelendirmiyorum. Cena bile gülümsüyor o andan hemen önce, bana kalırsa meşalenin geçmesi durumunu ifade ediyor bu hamle. Artık oyun yeni jenerasyondakilere ait. Literal olarak kariyeri biten bir adama artık hiçbir anlam ifade etmeyecek bir galibiyettense anlamı olan bir mağlubiyetin daha tercih edilebilir buluyorum ben de. Eğer Gunther, Cena'yı tuş ederek yenseydi yine izlediğimiz senaryodaki kadar anlamlı olmayacaktı. Nitekim Cena kariyeri boyunca birçok kez tuş edildi. Birçok kez tuş etti ve pes ettirdi. Ancak hiç pes etmemişti, bu açıdan bakınca böylesine özel bir anı bu maçta kullanarak maçın değerini belki sayısız kez katladılar. Hatta yabancı kitlenin de bu karara sinirli olduğunu düşünecek olursak, herkesin Cena'yı desteklediği bir biçimde kariyerinin bitmesini sağlamış oldular. Bilmiyorum belki de böyle görmek istediğim için böyle görüyorum, ama bana kendi baktığım açılardan çok mantıksız ya da yanlış gelmiyor bu final.

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Indy’den getirdiği gimmicksiz elemanları Tekken oynar gibi dövüştürmek dışında bir kabiliyeti hiç bir zaman olmadı Triple H’in. Bu 10 sene önceden beri belli olan bir durum. Haydi diyelim ki gerçekten embesil, gerizekalı bir adamsın. Indy’den gelen adamların WWE’ye reyting ya da izleyici kazandıracağını düşünecek kadar dangalaksın. Ama bari kayfabe’i tüm dünyaya ifşa edip Netflix’e belgesel olarak yayınlama da senden sonra gelecek adamların bu endüstriyi eski haline sokup toparlayacak imkanı olsun. Gider ayak Cena’nın imajının da içinden geçtiler.

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
700
Beğeni sayısı
1,136
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
50+ yaşında adamların taşıdığı şirkette, 40+ yaşında sözüm ona yeni güreşçileri sırf eskileri yeniyor diye yükseltebileceğini sanan aptal WWE yönetimine selam. Gunther'in aynısı Lesnar'a yapacağını bilmeyen yoktur herhalde. WWE iğrenç bir şey oldu ya. En azından Taker'in son maçı gibi kazanarak bitirmeliydi. Arada Gunther'e yenilseydi bu kadar sorun olmazdı. Heel izledik, 17x oldu, pes etti. İşlenişi kötü olsa da yıllardır beklediğimiz şeyleri izletti ve gitti. Bana göre Cena 2015 civarı emekliydi zaten. Hollywood'a gittiğinde yıllardır süren Cena dominasyonu bitmişti. Arada bi gelir biz de mutlu olurduk. Onun gibi şirketin yüzü kimse olamadı, olamaz da. Bugün üzülenlerin çoğu zamanında Cena'ya sövüyordu ben de dahil ama işte çocukluğunda herkesi gömen adamın bu hale gelmesi adamı üzüyor. En son Taker vs. Roman WM33'te böyle hissetmiştim. Neyse, teşekkürler Cena...

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi