Çeviri: Punk'dan Cena'ya Saygı Duruşu

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
202
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii

CM Punk’ın WWE Raw sonrası Madison Square Garden’da John Cena’ya yaptığı tam saygı duruşunun çevirisi:
“2006’da ana kadroya ilk çıktığımda John Cena en tepede vardı. Birkaç yıl sonra Cody Rhodes bana katıldığında, John Cena hâlâ en tepede vardı. Birkaç yıl sonra The Usos ana kadroya geldi ve John Cena yine en tepede vardı.
“O zamandan şimdiye kadar bu binaya onlarca kez geldim ve John Cena her zaman en tepede oldu.
“Bu gece hepimiz tarihe tanıklık ettik, özel bir ana… John Cena, dünyanın en ünlü arenasında, en iyi hayranların önünde bir kez daha performans sergiledi.
“Ben bunu siz olmadan yapamazdım, John Cena da siz olmadan yapamazdı. Bu yüzden kalbimin derinliklerinden — Jimmy, Jey, Cody — hepimizin kalbinden teşekkür ederiz.
“Ve bunu bir kez daha duymam gerekiyor çünkü bu gece benimle ilgili değil, John Cena ile ilgili: Thank You Cena.
“Ve bunu söylemek bana acı veriyor çünkü eskiden burada yerde yatarken o lanet şarkıyı dinlemek zorunda kalırdım — do do do dooo, do do do dooo — ama bence geceyi o şarkıyla bitirmeliyiz. John Cena’nın müziğini çalın.”

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 8)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi