Basın Toplantısı: EVIL vs Aaron Wolf

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
DSC_8362.jpg

Medya önünde konuşma yapmadan önce EVIL, altın renkli bir sprey boya kutusunu eline aldı ve NEVER şampiyonluk kemerini baştan aşağı boyadı. Ardından şu açıklamayı yaptı:

“Bu benim altın madalyam! Profesyonel güreşteki tek gerçek altın madalya sahibi benim!”​

Bunun üzerine Aaron Wolf, EVIL’ın sözlerini reddederek gerçekten kazandığı Olimpiyat altın madalyasını kaldırdı ve şu sözleri söyledi:

“Senin kadar kirli dövüşen birine saygı duyamam.”​

Bu sözler, “Karanlığın Kralı” EVIL’ı daha da öfkelendirdi.

EVIL’dan Sert Tepki​

EVIL, Wolf’a sert bir çıkış yaptı:

“Şampiyonlara saygısı olmayan birinin NJPW’ye saygısı yoktur, NJPW’ye saygısı olmayanın profesyonel güreşe de saygısı yoktur!”​

Wolf’un yaklaşan çıkışı öncesinde “korkmuş” olduğunu ima eden EVIL, Tokyo Dome’daki maça yönelik olarak iddialı bir teklif sundu:

“O zaman bahsi yükseltelim ve (Wolf için) baskıyı daha da artıralım. NEVER Openweight Şampiyonluğu’nu ortaya koyuyorum.
Ve ben kazandığımda, herkes bilecek ki ben her spor dalındaki altın madalya sahiplerinden daha iyiyim.”​

Wolf’un Cevabı​

Wolf, mütevazı bir şekilde karşılık verdi:

“Henüz bir öğrenci sayılırım, bu yüzden kemer maçları konusunda kararı NJPW yönetimine bırakmak zorundayım.
Ama önümüzdeki iki ay boyunca elimden gelen her şeyi yapacağım ve profesyonel güreş için kalbimi ve azmimi göstereceğim.”​

EVIL ise hemen sözünü kesti:

“Ofisin bununla ilgisi yok! Ben ne dersem o olur!”​

Görünüşe göre Aaron Wolf, önünde büyük bir fırsat buldu — ama iki ay sonra onu bekleyen bu fırsat, zehirli bir kadehe dönüşebilir.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 7)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi