RPG Baba'nın İmza Töreni ve Basın Toplantısı

Konular
230
Beğeni sayısı
1,249
PG Nakit
30
Favori Güreşçi
Lexi Luna
RPG Karakteri
JOHN MORRİSON
EARH307UEAAdfjO.jpg

PGW'NUN YENİ YILDIZI SEAN STRICKLAND'İN İLK AÇIKLAMALARI BİRAZDAN!!!

maxresdefault.jpg

...
...
...

48c60aa0fe086c181191dcd6d2b7bf7a
b0f14c5996d3128051c39bc1f6cbfe88

Muhabir :
Evet sayın izleyenler, bugün yanımda PGW'nun yeni süperstarı Sean Strickland var. Öncelikle Sean'a hoşgeldin diyorum.

Sean : Hoşbulduk hatun.

Muhabir : Evet Sean burası senin için yeni bir cephe, yeni bir savaş alanı. Bu konu hakkında neler düşünüyorsun?

Sean : Dürüst olmak gerekirse çok bi s*kim hissetmiyorum. Buradaki lavukların on katını ben zaten geldiğim yerde parçaladım. O yüzden biraz heyecansızım, beni zorlayacak birini göremiyorum.

Muhabir : Oldukça iddialı cümleler bunlar Sean. Daha demin kendin söyledin, seni zorlayabilecek birini görmüyorsun. Peki bu durumda kimseden kaçmayacağını düşünürsek, ilk rakip olarak karşında kimi istersin?

Sean : İnan hiç fark etmez, vozol içen bir or*spu çocuğu gelmesin yeter onun ağzıyla götünün yerini değiştiririm.

Muhabir : Bu sinirli kişiliğinin ardında travma dolu çocukluğun yatıyor olabilir mi Sean?

Sean : Bir daha çocukluğum hakkında konuşursan seni bıçaklarım!

Sean mikrofonu masaya bırakır ve odayı terkeder.

ARKA ALAN

mixcollage-25-jan-2024-12-30-pm-2636.jpg

"O kaşar benim çocukluğum hakkında konuştu..."

"BENİM-"

Duvarı yumruklar

"ÇOCUKLUĞUM-"

*Yumruklara devam eder"

"HAKKINDA-"

Yumruklar devam

"Bİ DAHA KONUŞMA!"

Kendi kendine yaşadığı bağırışmalardan sonra kendini yere bırakır. Karşısında duran aynadan kendiyle bakışmaya, saçma sapan şekilde konuşmaya başlar.

- ARE YOU TALKİNG TO ME?!

- HE, ARE U TALKING TO ME MOTHERF*CKER!

taner-tolga-tarlac%C4%B1.gif

Aynadaki kendine sinirlenmesi ve aynayı kırmasından sonra yaşadığı hızlı nefes alış-verişlerinden sonra kameralar yavaşça kararır.

Oynadığınız Karakterin Adı
SEAN "BABA" STRICKLAND
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi