- Konular
- 230
- Beğeni sayısı
- 1,249
- PG Nakit
- 30
- Favori Güreşçi
- Lexi Luna
- RPG Karakteri
- JOHN MORRİSON
PGW'NUN YENİ YILDIZI SEAN STRICKLAND'İN İLK AÇIKLAMALARI BİRAZDAN!!!
...
...
...
Muhabir : Evet sayın izleyenler, bugün yanımda PGW'nun yeni süperstarı Sean Strickland var. Öncelikle Sean'a hoşgeldin diyorum.
Sean : Hoşbulduk hatun.
Muhabir : Evet Sean burası senin için yeni bir cephe, yeni bir savaş alanı. Bu konu hakkında neler düşünüyorsun?
Sean : Dürüst olmak gerekirse çok bi s*kim hissetmiyorum. Buradaki lavukların on katını ben zaten geldiğim yerde parçaladım. O yüzden biraz heyecansızım, beni zorlayacak birini göremiyorum.
Muhabir : Oldukça iddialı cümleler bunlar Sean. Daha demin kendin söyledin, seni zorlayabilecek birini görmüyorsun. Peki bu durumda kimseden kaçmayacağını düşünürsek, ilk rakip olarak karşında kimi istersin?
Sean : İnan hiç fark etmez, vozol içen bir or*spu çocuğu gelmesin yeter onun ağzıyla götünün yerini değiştiririm.
Muhabir : Bu sinirli kişiliğinin ardında travma dolu çocukluğun yatıyor olabilir mi Sean?
Sean : Bir daha çocukluğum hakkında konuşursan seni bıçaklarım!
Sean mikrofonu masaya bırakır ve odayı terkeder.
ARKA ALAN
"O kaşar benim çocukluğum hakkında konuştu..."
"BENİM-"
Duvarı yumruklar
"ÇOCUKLUĞUM-"
*Yumruklara devam eder"
"HAKKINDA-"
Yumruklar devam
"Bİ DAHA KONUŞMA!"
Kendi kendine yaşadığı bağırışmalardan sonra kendini yere bırakır. Karşısında duran aynadan kendiyle bakışmaya, saçma sapan şekilde konuşmaya başlar.
- ARE YOU TALKİNG TO ME?!
- HE, ARE U TALKING TO ME MOTHERF*CKER!
Aynadaki kendine sinirlenmesi ve aynayı kırmasından sonra yaşadığı hızlı nefes alış-verişlerinden sonra kameralar yavaşça kararır.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- SEAN "BABA" STRICKLAND