Şovu aşırı beğendim. Jack ve Dom'un beklenmedik takım bilinci şova harika damga koydu. Sami ise underdog olma bayrağını devralmış bir şekilde hikayesinin epikliğini arttırıyor. Daha iyi bir moment alacağından eminim. seed and sex ekibini şampiyon görmeyi beklemiyordum. Val Veni çok iyi bir mid card şampiyonu, bu ana kemeri hak etmiyor demek değil. Ana kemer her zaman dikkat çeker önemli olan mid card ile aynı etkiyi yaratabilmektir. Ki kendisi takımlar kemerini çok önemli bir noktaya getirdi, yanında da kendini sürekli geliştiren ve artık yeni demeyeceğimiz tecrübeli bir oyuncu var.
Kendi hikayeme gelecek olursam karakterim Chamber maçının intikamını bu şekilde almış. Feud uzamış olduğu için birazcık sıkmış olmaya başlayabilir ama aslında bakıldığında hikaye bu şekilde yönlenmek zorundaydı. Bariz durumlar olsa da hakem giysisi ile kendimi beklemiyordum. Almış olduğu mağlubiyet üzerine tatmin edici bir karşılık. Üstümüzü geri fırlatanlar olmuş ayıp günah kardeşim daha düne kadar bizim gibi dans ediyordunuz :D