RPG SummerSlam 2025'e Puanınız ve Değerlendirmeniz

Puanınız?

• 10

Oy: 6 85.7%
  • 9

Oy: 1 14.3%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    7

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
e4b82io.jpg
mdkym0l.jpeg
b0fj12b.png
Ja1Jh8k.jpeg
MJF-International-championship.jpg
hvenp59.jpg
e95plvn.jpg
l04i3th.png
Wjb0cRT.jpeg

Mamy D Way

🍓
Konular
66
Beğeni sayısı
875
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Adam Cole
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Şovu aşırı beğendim. Jack ve Dom'un beklenmedik takım bilinci şova harika damga koydu. Sami ise underdog olma bayrağını devralmış bir şekilde hikayesinin epikliğini arttırıyor. Daha iyi bir moment alacağından eminim. seed and sex ekibini şampiyon görmeyi beklemiyordum. Val Veni çok iyi bir mid card şampiyonu, bu ana kemeri hak etmiyor demek değil. Ana kemer her zaman dikkat çeker önemli olan mid card ile aynı etkiyi yaratabilmektir. Ki kendisi takımlar kemerini çok önemli bir noktaya getirdi, yanında da kendini sürekli geliştiren ve artık yeni demeyeceğimiz tecrübeli bir oyuncu var.

Kendi hikayeme gelecek olursam karakterim Chamber maçının intikamını bu şekilde almış. Feud uzamış olduğu için birazcık sıkmış olmaya başlayabilir ama aslında bakıldığında hikaye bu şekilde yönlenmek zorundaydı. Bariz durumlar olsa da hakem giysisi ile kendimi beklemiyordum. Almış olduğu mağlubiyet üzerine tatmin edici bir karşılık. Üstümüzü geri fırlatanlar olmuş ayıp günah kardeşim daha düne kadar bizim gibi dans ediyordunuz :D

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Diğer arkadaşların hikayesine burnumu sokmam sadece Jeff ve Ospreay işi sürekli dönüyor gibi geliyor. Bizim maça çoğu kişi skip atmıştır. Günümüzde pek sevilmiyor böyle karakterler. Priscilla yeni debut yapmışken Dark STG'nin gitmesi ilginç geldi beklemiyordum. Önümüzdeki süreci Gibki olarak oynarız fark etmez. Dark STG dönünce PK ile döneriz. Sadece Broken Dreams'e PNG bulmada sabır diliyorum.

Son düzenleme:

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Kısa bir kısmını takip edebildik. Geri kalan kısmı da sonradan okudum. Sert çocuklar başta TTC'yi kaybedince me'de iyice takışacakları beklenirdi ama ters köşe olmuş ve nihayet sarılmışlar. Jpnin gotten yemesi için tüm şartlar oluşmuş durumda artık. Double champ maçını beğendim ama jeff tercihi evet bence de fazla uzadı bu iş. En kısa zamanda hikayenin son bulup karakterlerin başkalarıyla hikayeye girmesini umuyoruz. Ana kemeri zaten alamayacağımız barizdi ilk maçtan sonra. Jeyle takım muhabbetimizin başlayacak gibi olup bu şovda işler sarpasarıp feuda gireceğimizi düşünmüştüm. Bugünkü olanlar bir tık şaşırttı. Me de iyiydi. Ekibin eline sağlık.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Şovun başlangıcında Wes’e bir nevi güle güle denmiş; ama Patroniko sıkıntı adam. Venis ile Jey takımı böyle uzun bir zaman çizelgesinden bakılacak olursa çok garip hissettiriyor. Ne hypelıyor ne de ne alaka dedirtiyor. Ama insanın içine bir dinginlik veriyor kel alaka bir şekilde. Yine de Dirty Goats bir tur daha kemeri tutar diyordum. Matt ile Ospreay segmenti normalde broken tipleme sevmeyen birine bile iyi gelecek bir segmentti. Aslında Ospreay’e her şeyin bitmediğini, ayağının kayacağını ezoterik bir şekilde Ospreay’e anlattı. Jeff geliyor dedi resmen. Ama Ospreay dinlemedi ve güzel bir maçla da MJF double champ oldu. İyi de oldu kingten razıyız. Wyatt vs STG maçı STG niye gitti?? temalı bir maçtı eğer adam karakteri bırakmadıysa. Wyatt’ı devirme potansiyelli tek adam da gitti. Maçın başını okuduğumda çok tatmin olmasam da maçın özellikle bitiminden sonrası çok güzeldi. Çok beğendim o kısmı. Karakterin eğer akıbeti varsa sonrasını merak ediyorum. Scramble maçları bana ağır geliyor. Yani ağır derken benim kafa çok basmıyor. O yüzden biraz hızlı hızlı geçtim maçı. Ama sondaki hug it out muhabbeti tam beklendik olsa da yine de güzel oldu. Bu ikiliyi çok sevdik yalan mı söyleyelim yani. Eskisi gibi artık çoğu insan buna ben de dahil maalesef vakit ayıramasak da şovlar kalite olarak hiç düşmüyor. En azından bu durumu ben promolarla kapamaya çalışıyorum diyelim. Ekibin emeğine sağlık tam puanı verdik şova.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi