Triple H’in 2022’de Geri İşe Aldığı Güreşçilerin Bugünkü Durumu

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Postu atan o kadar fanboy ki Gargano'yu falan yazmamış bile. Kross ile Scarlett'a yine de soru işareti çekeyim. Burada en şanssız olan Bray Wyatt. HHH elinden gelen bir şey de yok o konuda ecel her şeyden üstün geldi.

Konular
26
Beğeni sayısı
377
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Postu atan o kadar fanboy ki Gargano'yu falan yazmamış bile. Kross ile Scarlett'a yine de soru işareti çekeyim. Burada en şanssız olan Bray Wyatt. HHH elinden gelen bir şey de yok o konuda ecel her şeyden üstün geldi.
Demek istediği şey aynı noktaya geliyor. Dönenlerden hiçbiri bir halta yaramadı. Max takım kemeri aldılar. Andrade, Lumis ve Gargano onlar da. Black için konuşmak için daha erken ama o da öyle aham şaham bir şey olmayacak gibi.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Demek istediği şey aynı noktaya geliyor. Dönenlerden hiçbiri bir halta yaramadı. Max takım kemeri aldılar. Andrade, Lumis ve Gargano onlar da. Black için konuşmak için daha erken ama o da öyle aham şaham bir şey olmayacak gibi.
Geldikleri yer NXT değil. Her gelenin ana kemer almasını bekleyemeyiz. Yazılmayan isimlerin hepsi şirket içerisinde süre alıyor. Hatta normal şartlarda Charlotte ile boşandığı için arka alanda pusuya kurban gidip silinmesi gereken adamın ekran süresi arttı mesela. Wyatt ve Kross & Scarlett duosunu posttaki listeden ayırıyorum zaten ya low-card isimler ya da kronik sakat ama aşırı yetenekli isimler ki bunlardan da fayda aldı zaten kaldıkları süre boyunca.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Bir de tutan isimlere bakmak gerek de ben bu adamın kafayı hiç sevmiyorum. Aralarında ciddi iş yapacak isimler var ama hiçbir iz bırakamadılar.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi