WWE: Unreal'ı İzlediniz Mi, Nasıl Buldunuz?

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,531
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

MV5BNzllMzAwNWYtNzUyYi00YTM2LTg2NDctMzUyN2Q0ZmM2Y2E5XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

WWE: Unreal belgesel serisi 29 Temmuz'da ilk sezonuyla Netflix'te yayına girdi bildiğiniz üzere. İkinci sezon çekimleri de şimdiden başlamış gelen haberlere göre. 5 sezondan oluşan ilk sezonu izlediniz mi, izlediyseniz nasıl buldunuz? Sizce bizlere sunulan hikayelerin arka planına bu kadar inilen bir belgesel fikri doğru mu? Bu durumun kayfabeye zarar verdiğini düşünüyor musunuz, yoksa "ben izler geçerim aga zaten biliyoruz böyle olduğunu" diyen tayfadan mısınız?​

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Kayfabe dediğimiz olgunun sadece kırıntılarının kaldığı bugünlerde aslında bu sektörün nasıl dönüşüm geçirdiği ve "bu sahte yauv" kitlesine de işleyişinin açıklaması olarak gayet iyi bir seri olacak gibi. Henüz ilk iki bölümü izledim. Türkçe Dublaj gelse bi tur da onunla aksak.

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
Kayfabe dediğimiz olgunun sadece kırıntılarının kaldığı bugünlerde aslında bu sektörün nasıl dönüşüm geçirdiği ve "bu sahte yauv" kitlesine de işleyişinin açıklaması olarak gayet iyi bir seri olacak gibi. Henüz ilk iki bölümü izledim. Türkçe Dublaj gelse bi tur da onunla aksak.
Les Gold sesli Triple H hear me out...

Konular
2,238
Beğeni sayısı
1,155
PG Nakit
1,075
Favori Güreşçi
CM Punk
Ben keyifle izledim açıkçası. Zaten güreş ile ilgili çoğu şey artık gün yüzünde. Arka alanda yaşanan olayları, yazar odası durumları falan izlemek görebilmek hoş bir serüvendi benim için.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,531
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ben genel olarak beğendim. Evet kayfabeyi öldüren bir şey ama bugünün çağında kayfabe zaten bir yere kadar yaşayabiliyor, e zaten neyin ne olduğunun da farkındayken bu işlerin arka planında bir şeylerin nasıl işlediğini görmek o kadar da kötü bir fikir gibi gelmedi bana. "Heee bu da böyleymiş aslında bak" dedirten kısımlar da oldu bazı senaryolara dair, güzel bakış açıları kazandırdı. İkinci sezonu bekliyoruz merakla, SummerSlam'de de çekim yapmışlar. Rollins'in cash-in kararı ve Lesnar'ın dönüşüne dair süreçle alakalı perde arkasında dönenleri çok merak ediyorum özellikle.

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
700
Beğeni sayısı
1,136
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
Ben daha yeni izleme fırsatı buldum. Bir yandan yıllardır WWE izleyicisi olarak arkaplanla ilgili bu kadar şey görmekten memnun kaldım ama WWE'nin bu kadar kötü yönetildiğini görmek (zaten tahmin ediyordum) üzdü. “Vay be, perde arkasında neler dönüyormuş” diyorsun. Prodüksiyon, kreatif süreç, karakter inşası… Bunları görmek gerçekten keyifli. Diğer yandan her kafadan bir ses çıkıyor maşallah.

WWE’nin kötü yönetildiği aslında ekranda da belliydi, belgesel sadece şüpheleri doğruladı. Özellikle bir güreşçinin haftalarca build edilip tek bir kararla harcanması… Bunu izleyici olarak görüyorduk, belgeselde netleşiyor. Son dakika script değişiklikleri, tutarsız karakter yönleri vs.

Bence asıl can acıtan nokta şu:
WWE daha iyisini yapabilecek güçte, ama çoğu zaman kendi kendini sabote etmiş. Özellikle Ed Koskey denen kıl bi herif var. Tam ağzına meşe odunuyla vurmalık.

Her şeye rağmen Vince McMahon belgeseli gibi bu da çok hoşuma gitti. Malum böyle yapımlar bizim için nimet. İkisini de tek solukta bitirdim. 2. sezonu merakla bekliyorum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi