PPV SummerSlam 2. Gece Spoiler | Street Fight WWE Şampiyonluğu Maçı

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Lesnar severdim fakat 2025 yılındayız. Rezalet bir hikaye. Face Cena olması, Cody mağlubiyeti, keyfi Lesnar saldırısı ile şov bok olmuştur. Şu Triple H cidden çok kötü adam. NXT'dekilerin ana kadroya gidince kaybolmasına şaşırmıyorum artık. Uzun süre güreş izlemeyip dönünce millet abartıyor sanmıştım da rezil bir adammış cidden.

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,912
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1
Zorlama bir şekilde Heel serüveni yaşayan Cena'nın kemer saltanatı buraya kadarmış demek. Lesnar'ın dönüşüne gerçekten sevindim. Cody'nin böyle kazanması da tatları fena kaçırdı. Cena umarım hakkını verir bu son görünüşlerinin.

Kara

-
Konular
167
Beğeni sayısı
1,336
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Şef film çekimlerine gitti, Punk Rollins'e hile hurdayla defalarca kaybedeceği bir sonsuz döngüyü başlattı, dünyanın en sıkıcı şampiyonu Cody'nin sıradaki rakibini kimse merak etmiyor, Orton ayıptır söylemesi yine bokuyla oynuyor. E şirkette biliyor bu berbat dönemi izletecek tek adam kaldı. Haliyle o rezil davaya rağmen yaşı 50'ye dayanmış vücudu artık fosillenmiş Lesnar geri geldi. Ortada sürpriz ya da bir booking yok. İzlenmeleri ayakta tut, kurtar bizi eey Lesnar diyen bir şirket var.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi