- Konular
- 1,221
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Sakimura Ryoko Seri Yazı Bölüm 27
"Kötü Karakterin Yolu – Çılgınca Açılıp Dökülmeye Bırakılmış Olarak"
<Ryoko Sakimura "Kötü Karakterin Yolu" Arşivi>
Ryoko Sakimura, Temmuz sonu itibarıyla Marigold'dan ayrıldı.
Kısa bir süreydi ama birçok deneyim yaşadım ve pek çok şey öğrendim, dolu dolu bir yıldı.
Ve Sakimura artık bağımsız (freelance) bir profesyonel güreşçi olacak.
Antrenman öğrencisi (rookie) olarak katıldım ve geçen yıl 26 Aralık’ta profesyonel olarak çıkışımı (debut) gerçekleştirdim.
Ancak, çıkışımdan sonra genellikle kafamın karışık olduğu zamanlar daha fazlaydı.
Profesyonel güreşin dövüş sporu ve eğlence (entertainment) olmak üzere iki yönü arasındaki dengeyi kurmakta zorlandım, duygularım yetişemedi.
Eğlence olarak, bir performans olarak, sergilemek istiyorum.
Ama dövüş sporunun ciddiyeti, içimde çatışmaya neden oluyordu.
Belki biraz daha rahat hareket edebilseydim iyi olurdu ama aşırı ciddi karakterim engel oldu.
Daha çıkışımı yapar yapmaz böyle bir duvarla karşılaştım. Aştım sandığım anlar oldu ama sonuçta yine de anlayamaz hale geldim ve ringlere ara vermek zorunda kaldım. Bu da içimde tarifsiz bir pişmanlık yarattı.
Profesyonel güreşe daha özgürce ve daha meydan okuyarak yaklaşmak istediğim için ayrılma kararı aldım.
Başta, isteğim dışında verdiğim ara bana zor gelmişti ama düşünmek için zaman bulabildiğim için şimdi iyi ki olmuş diyorum.
Marigold’daki güreşin ötesinde şeyleri de deneyimlemek istedim ve başka organizasyonların güreşlerine göz gezdirmeye, düşünmeye başladım.
Profesyonel güreşin çeşitliliğini daha fazla hissetmek istiyorum.
Bu nedenle ayrılıp freelance olarak profesyonel güreşe devam etmeye karar verdim.
Güreş dahil olmak üzere “Sakimura Ryoko” adlı hayat tarzımı daha fazla kişinin anlayıp desteklemesini sağlamak için faaliyet göstermek istiyorum.
Bir gün güçlenip Marigold’un ringine geri dönebileceğim günü getirmek için elimden geleni yapacağım.
Lütfen Ryoko Sakimura'yı eskisi gibi desteklemeye devam edin.
(Yazan: Ryoko Sakimura)
Kaynak