Tony Schiavone 'Ultimate Dream Match'ini Adlandırmış

KAT

mr. iwgp
Konular
1,220
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

Tony Schiavone, dream match’ler üzerine konuştu. Tony Schiavone, onlarca yıla uzanan bir süredir güreş endüstrisinin içinde yer alıyor. Bu süreye, Monday Night Wars’un zirvesinde World Championship Wrestling’de geçirdiği yıllar ve şu anda All Elite Wrestling’de spiker olarak çalıştığı dönem de dahil. Bu sayede, sayısız harika maçın ve dream match’in gerçekleştiğine tanık oldu. Şimdi ise Tony Schiavone, hâlâ görmek istediği bazı dream match’leri açıkladı. Bu haftaki AEW Collision bölümü öncesinde WFXR News’e konuşan Tony Schiavone’ye, profesyonel güreş dünyasında görmek istediği bazı dream match’lerin neler olduğu soruldu.

"AEW’den Kenny Omega ile, Ricky Steamboat’un prime döneminde karşı karşıya geldiği bir maç olurdu. Bana göre işte bu olurdu. Tag team maçları açısından konuşursak, her zaman Anderson kardeşlere geri dönerim. Anderson kardeşleri, Young Bucks’a karşı koyardım, sadece iki farklı tarzdan dolayı. Bunu görmeyi çok isterdim çünkü Ole’yi gerçekten çok iyi tanıyordum. O ve ben çok yakındık. O, O sefil, yaşlı bir or**pu çocuğuydu ve Bucks çılgınca şeyler yaptığında yüz ifadelerini görmeyi çok isterdim, özellikle de bir masa çıkardıklarında. Bilirsiniz, Ole 'Tanrım, burada ne yapıyoruz?' derdi. Bence bunu görmek harika olurdu."

Daha sonra Tony Schiavone’ye kadınlar için dream match’inin ne olduğu soruldu. Tony Schiavone, Mercedes Moné vs Toni Storm’u zaten gördüğünü belirtti.

"Bence onu gördüm. Toni Storm ile Mercedes Moné’yi gördüm. Bu, görmek isteyeceğim tek maç olurdu ve gördüm. Hayatımda gördüğüm en iyi iki kadın güreşçi olduklarını düşünüyorum. Onları All In’de izleme fırsatımız oldu ve umarım bir gün tekrar izleriz."

Kaynak

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi