RPG Aile.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Payback’ten 1 saat sonra

37d9c596747842a58c65c5e960d743f6.gif

Stacks arka alanda volta atarken Corino’yu kanlar içerisinde görüyor. Birden beti benzi atıp canhıraş Corino’nun yanına gidiyor.

Stacks: OH MARON! UNCLE! NE OLDU? KİM YAPTI BUNU SANA!

Corino can çekişircesine güçlükle cevap verebiliyor.

Uncle Corino: O-onlar...

Stacks: Tamam, tamam bekle gücünü harcama hemen seni hastahaneye götürüyoruz. Enzo... HEY ENZO! DOVE DIAVOLO SEI? GEL BURAYA HEMEN!

Stacks’in bağırışını duyan Enzo noluyoruz modunda rahat rahat yürürken bir anda karşılaştığı manzara onu da şoka sokuyor. Enzo pire gibi onların yanına gidiyor.

enzo-amore-walking-backstage.gif

Enzo: Oğlum ne yapıcaz lan? Ona kim yapmış bunu?

Stacks: Onlar, dedi.

Enzo: Onlar da kim?

Stacks: NE BİLİYİM BEN GERİZEKALI hadi kaldıralım ospedaleye götürüyoruz!

Seri bir şekilde Uncle Corino’yu kaldırıp arabanın içine dikkatli bir şekilde yatırıyorlar. Stacks şoför koltuğuna geçerken Enzo da Uncle’ın yanına geçiyor. Araç arka alandan son gaz ayrılıyor.

3b8779744151dec2be76eb3c6e75f89f.gif

Payback’ten 2 saat sonra

Stacks:
T, çabuk hastahaneye gelmelisin. Nerede olduğumuzu sana gönderdim. Uncle... iyi durumda de-

Telefon çat diye suratına kapanıyor. Anlaşılan olayı anlar anlamaz Tony D’Angelo hiç vakit kaybetmeden yola çıkıyor. Aradan hatrı sayılı bir süre geçmeden de Tony D’Angelo da hastahaneye varıyor. Acil servise şimşek gibi bir giriş yapıyor. Doktorlar içeriye giremeyeceğini izah etmeye çalışsa da Capo’nun onları dinlemeyi düşünmediği aşikar. Uncle Corino’yu bulduğu gibi yanına gidiyor.

40728bc430d20ef5bfd0658b75e9baa9d6835e8f.gifv

Tony D’Angelo: Mannaggia! Uncle, kim yaptı bunu sana! Sadece isim istiyorum başka bir şey değil. Sana bunu yapanı kendi ellerimle boğacağım, hiç doğmamış olmayı dileyecekler bunu iyi bilsinler. KİMSE AİLEME DOKUNAMAZ! HEY MEDICO! BU ADAM NEDEN HİÇ KONUŞMUYOR HALA GÖZLERİ KAPALI? DOĞRUYU SÖYLE ÖLDÜ MÜ BU ADAM! PARA MI İSTİYORSUNUZ? ALIN SİZE PARA

Cebindeki bir tomar parayı büyük bir öfkeyle sağa sola saçmaya başlıyor.

Tony D'Angelo: ALIN SİZE İSTEDİĞİNİZ KADAR PARA! AMA O ADAM BURADA ÖLÜRSE YANINA DA KENDİNİZ İÇİN MEZAR KAZIN KAFANIZ BASIYOR MU HA?

Uncle Corino en başından beri sıfır bilinçle uyutuluyordu. Ona rağmen Tony’nin öfke nöbetini duymuş olabilir. Stacks ile Enzo, Tony’nin katil olmasını engellemek için koluna girmeye çalışıyor; ama Tony’nin durmaya niyeti yok.

Tony D’Angelo: LUCA! LUCA NERDE LA VESA GAZİ! HALA GELMEDİ Mİ BURAYA?

Stacks: Luca...

cb6ed480766d89e4fd12df13a82f135be858240b.gifv

Tony D’Angelo: ONUN DA SONUNU GETİRECEĞİM! KİM YAPTI BUNLARI BİLMİYOR MUSUNUZ? SİZİ BURAYA KOYAN KAFAMI SİKEYİM DAHA İLK GÜN OLDU VE AİLENİZİ KORUMAYI BECEREMEDİNİZ Mİ? FFANGUL! Enzo, Rizzo’yu ara. Uncle’ın başına o duracak. Biz de geri dönüp kameralardan bu işin nasıl olduğunu izleyip cezasını keseceğiz. Bende göze göz, dişe diş diye bir tabir yok! Gözüme göz koyanın iki gözünü de kapatırım. Andiamo!

Enzo, telefonla Rizzo’yu arıyor. O esnada Stacks ile Tony hızlıca Tony’nin aracına geçip hızlıca hastahaneden uzaklaşıp, arenaya geri dönüyor.

@Hülya Avşmaz @Sikiru

Oynadığınız Karakterin Adı
Tony D'Angelo

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Telefon birkaç saniye çaldıktan sonra Rizzo açıyor.

Enzo: Çabuk atla gel, Corino'nun başında durman lazım.

Rizzo'nun sesi dışarıdan pek duyulmuyordur, sadece cevap verdiği anlaşılıyor.

Enzo: Daha ne olsun adamı şişlemişler!

Rizzo'nun çok hızlı konuştuğu gelen sesten anlaşılıyor.

Enzo: Şeydeyiz biz... Eee... Ospreay miydi ospe- HASTANE İŞTE ATLA GEL!

Enzo telefonu kapatıyor ve bu sırada doktorlar Corino'yu hastane odasına götürüyor.

Yaklaşık 15 dakika sonra

Rizzo endişeli bir şekilde Corino'nun odasının önündeki Enzo'nun yanına geliyor. Nefes nefese kalan Rizzo biraz soluklanıp kendisine geliyor ve Enzo'ya dönüyor.

Rizzo: Enzo bana düzgün bir açıklama yap, ne oldu?

Enzo: Sen ne kadar biliyorsan ben de o kadar biliyorum. Dayıya sahip çık, ben bizimkilere desteğe gideceğim.

Rizzo başıyla onaylayıp Corino'nun odasına girerken Enzo hızlıca hastane koridorunda ilerliyor. Telefonunu çıkarıp Stacks'e sesli mesaj atıyor.

Enzo: Oraya geliyorum. Patronun çılgınca bir şey yapmasına izin verme.

Enzo mesajı atıp telefonunu cebine atıyor ve otoparka doğru ilerliyor.

@Kras Mazov @Sikiru

Oynadığınız Karakterin Adı: Enzo Amore

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi