Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Aile.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Hülya Avşmaz" data-source="post: 387627" data-attributes="member: 52"><p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px">Telefon birkaç saniye çaldıktan sonra Rizzo açıyor.</span></em></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong>Enzo: </strong>Çabuk atla gel, Corino'nun başında durman lazım. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><em>Rizzo'nun sesi dışarıdan pek duyulmuyordur, sadece cevap verdiği anlaşılıyor.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong>Enzo: </strong>Daha ne olsun adamı şişlemişler! </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><em>Rizzo'nun çok hızlı konuştuğu gelen sesten anlaşılıyor.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong>Enzo:</strong> Şeydeyiz biz... Eee... Ospreay miydi ospe- HASTANE İŞTE ATLA GEL!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><em>Enzo telefonu kapatıyor ve bu sırada doktorlar Corino'yu hastane odasına götürüyor.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong><u><em>Yaklaşık 15 dakika sonra</em></u></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><em>Rizzo endişeli bir şekilde Corino'nun odasının önündeki Enzo'nun yanına geliyor. Nefes nefese kalan Rizzo biraz soluklanıp kendisine geliyor ve Enzo'ya dönüyor.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong>Rizzo: </strong>Enzo bana düzgün bir açıklama yap, ne oldu?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong>Enzo: </strong>Sen ne kadar biliyorsan ben de o kadar biliyorum. Dayıya sahip çık, ben bizimkilere desteğe gideceğim.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><em>Rizzo başıyla onaylayıp Corino'nun odasına girerken Enzo hızlıca hastane koridorunda ilerliyor. Telefonunu çıkarıp Stacks'e sesli mesaj atıyor.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong>Enzo:</strong> Oraya geliyorum. Patronun çılgınca bir şey yapmasına izin verme.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><em>Enzo mesajı atıp telefonunu cebine atıyor ve otoparka doğru ilerliyor.</em></span></p> <p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 9px">[USER=103]@Kras Mazov[/USER] [USER=57]@Sikiru[/USER] </span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: rgb(209, 213, 216)">Oynadığınız Karakterin Adı:</span> Enzo Amore</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hülya Avşmaz, post: 387627, member: 52"] [CENTER][I][SIZE=4]Telefon birkaç saniye çaldıktan sonra Rizzo açıyor.[/SIZE][/I] [SIZE=4] [B]Enzo: [/B]Çabuk atla gel, Corino'nun başında durman lazım. [I]Rizzo'nun sesi dışarıdan pek duyulmuyordur, sadece cevap verdiği anlaşılıyor.[/I] [B]Enzo: [/B]Daha ne olsun adamı şişlemişler! [I]Rizzo'nun çok hızlı konuştuğu gelen sesten anlaşılıyor.[/I] [B]Enzo:[/B] Şeydeyiz biz... Eee... Ospreay miydi ospe- HASTANE İŞTE ATLA GEL! [I]Enzo telefonu kapatıyor ve bu sırada doktorlar Corino'yu hastane odasına götürüyor.[/I] [B][U][I]Yaklaşık 15 dakika sonra[/I][/U][/B] [I]Rizzo endişeli bir şekilde Corino'nun odasının önündeki Enzo'nun yanına geliyor. Nefes nefese kalan Rizzo biraz soluklanıp kendisine geliyor ve Enzo'ya dönüyor.[/I] [B]Rizzo: [/B]Enzo bana düzgün bir açıklama yap, ne oldu? [B]Enzo: [/B]Sen ne kadar biliyorsan ben de o kadar biliyorum. Dayıya sahip çık, ben bizimkilere desteğe gideceğim. [I]Rizzo başıyla onaylayıp Corino'nun odasına girerken Enzo hızlıca hastane koridorunda ilerliyor. Telefonunu çıkarıp Stacks'e sesli mesaj atıyor.[/I] [B]Enzo:[/B] Oraya geliyorum. Patronun çılgınca bir şey yapmasına izin verme. [I]Enzo mesajı atıp telefonunu cebine atıyor ve otoparka doğru ilerliyor.[/I][/SIZE] [/CENTER] [SIZE=1][USER=103]@Kras Mazov[/USER] [USER=57]@Sikiru[/USER] [/SIZE] [SIZE=4][COLOR=rgb(209, 213, 216)]Oynadığınız Karakterin Adı:[/COLOR] Enzo Amore[/SIZE] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Aile.
Menü
Giriş yap