BAB EVRENİ Asylum Grindhouse Wrestling

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
Moxley ile başlamak güzel bir güzel bir gövde gösterisi olmuş bana göre, devamında turnuva maçı olarak Jack’ın galip geldiğini görüyoruz. Jack bu turnuvada favorimiz olur onu söyleyelim de, bakalım turnuvanın kalanında onu ne bekliyor? Hijo del Dr. Wagner Jr.’a güzel bir segment yazılmış, ben açıkçası bu yazılanı oldukça yaratıcı ve başarılı buldum, sadece kendisini bu tarz bir profilde görmek isteyip istemediğimden emin değilim. Buna rağmen objektif olarak yaklaşmam gerekirse bu segment’in oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Brian Cage, Rezar’ı yenerek turnuvanın bir sonraki aşamasına kendisini taşımış; bu sonucu normal, olması gerektiği gibi olduğunu düşünüyorum. Grindhouse Championship için güzel bir tanıtım almışız ve kemeri tanıtmanın yanında güzel bir hype almışız. Kuralsızlık kısmı ileride iyice değerlendirilecektir hiç şüphesiz. Ana olayı kazanan Mox baya sağlam gözükmüş, bunu hem şovu açma bölümü hem de maç içerisine bakarak söylüyorum. Turnuvada önemli bir yol kat edecektir muhtemelen. Bence yazım olarak sıkmayan, tadında bir şov olmuş. Gayet akıcı buldum, keyifliydi. Diğer şovu dört gözle bekliyor olacağım.

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
Moxun gücünü kim GM yaptı kardesım? Mox ana kemerden ziyade Grindhouse'u alır gibi ama bakalım. Eline sağlık.
Profil ve tarzı itibarıyla Grindhouse’ye yakışacak birisi Mox ama anlık rostere göz attığımda kendisinin ikinci kemere yönelmesini pek doğru bulmuyorum.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Be A Booker'ın ilk şovunun son katılan şirketten gelmesi ağlattı. Hadi okuyalım bakalım. Açılışta şirketin ana karakteri ve büyük ihtimalle şirketi en iyi yansıtacak karakter olan Jon Moxley'nin kullanılması güzel düşünülmüş. Açıkçası Jon Moxley'nin söylediği sözlerden sonra biz bile heyecanlandık, bu rastgele rosterla nereye gideceğiz meraklandık. Zaten Jack Perry'nin şirkette yükseklere oynayacağını tahmin ediyordum, karşısında da KC Kazana'yı görünce zaten kazanması hiç şüphesizdi. Turnuvanın katılımcı sayısını ve daha kaç eleme maçı olduğunu merak ettik. Valla bu iki güreşçiye de gimmicklerine de hakim değilim, o yüzden buradaki gimmickleri gerçektekine benzer mi onu bile bilmiyorum. Fakat şu ana kadar gördüğümüz şirket konseptine güzel bir uyum sağlayacak gibi duruyor, ikisini de takipteyiz. Rezar pek olmasa da Brian Cage yine şirkete uyumlu gibi gözüküyor, o da ne kadar olacağı belli olmasa da turnuvada üstlere oynayabilir. Jack Perry karşısında falan hileyle de yenilirse şaşırmam, onun dışında aklıma tek Moxley'e karşı elenmesi gelse de şirketteki herkese hakim olmadığımdan kesin konuşamıyorum. Tasarım felfena, yapay zeka yapmış olsa bile inanılmaz duruyor. Bu kemerin sahibi kim olacak onu da şimdiden merak ettik. Şov bitişi, özellikle maç sonu çok güzel düşünmüş. 2 günde böyle bir konsept düşünüp bunu hemen böyle kolay uygulamaya geçirebilmek ustalık eseri. Ayrıca Moxley babanın obezi ringe dönmesi rahatlattı, burada herhalde aşağıya çekeceği bir Montez Ford yok ama yine de sevmeyiz gibi duruyor. Eline sağlık hocam.

Konular
46
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
640
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Brian Myers
Öncelikle elindeki kadroya aşırı uygun bir şirket düşünmüşsün. Açılış promosu da bununla alakalı aşırı gaza getirdi. Konsept mükemmel.

Perry baba açılışı yapmış, kemer için güçlü adaylardan bir tanesi kesinlikle. Bu şirketin mantalitesini karşılayan isimlerden bir tanesi.

Laboratuvarda geçen segment neymiş böyle harbiden bu şirket güreş değil akıl hastanesi aa. Wagner şirkette Bane gibi bir role sahip olacak muhtemelen.

Cage'de turnuvada güç unsuru ile tehditkar olabilecek biri olduğu için iyi bir seçim olmuş.

Grindhouse kemeri hoş. Şirketin deli ruhunu yansıtıyor.

Ve Main Event
Moxley şirketin babası olduğunu gösteriyor. Bu konsept için daha da iyi bir Ace seçilemezdi zaten. Büyük ihtimalle de kemeri alır.

Eline emeğine sağlık muazzam olmuş. Bu tarz farklı konseptlerin hastasıyız..

jusweque

tdh
Konular
24
Beğeni sayısı
1,209
PG Nakit
100
RPG Karakteri
John Cena
Poster çok iyiymiş dosto, bize de öğret nasıl yapıyorsan valla hayır demeyiz. Valla BaB'da çok betimleme kullanan görmemiştim, senin açılış o nedenle şaşırttı ama hoşuma da gitti. Mox ile başlamışız, posterden de belli oluyordu zaten. Klasik Mox diyelim. Perry galibiyeti güzel olmuş. Wagner Jr. ürpertmedi değil ya, o kısım güzel olmuş. Şovun kalanını da genel olarak beğendim, ilmek ilmek işlenmiş diyebiliriz. RPG havasında yazılmış valla eline sağlık Sülo.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi