- Konular
- 1,217
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Moxley ile başlamak güzel bir güzel bir gövde gösterisi olmuş bana göre, devamında turnuva maçı olarak Jack’ın galip geldiğini görüyoruz. Jack bu turnuvada favorimiz olur onu söyleyelim de, bakalım turnuvanın kalanında onu ne bekliyor? Hijo del Dr. Wagner Jr.’a güzel bir segment yazılmış, ben açıkçası bu yazılanı oldukça yaratıcı ve başarılı buldum, sadece kendisini bu tarz bir profilde görmek isteyip istemediğimden emin değilim. Buna rağmen objektif olarak yaklaşmam gerekirse bu segment’in oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Brian Cage, Rezar’ı yenerek turnuvanın bir sonraki aşamasına kendisini taşımış; bu sonucu normal, olması gerektiği gibi olduğunu düşünüyorum. Grindhouse Championship için güzel bir tanıtım almışız ve kemeri tanıtmanın yanında güzel bir hype almışız. Kuralsızlık kısmı ileride iyice değerlendirilecektir hiç şüphesiz. Ana olayı kazanan Mox baya sağlam gözükmüş, bunu hem şovu açma bölümü hem de maç içerisine bakarak söylüyorum. Turnuvada önemli bir yol kat edecektir muhtemelen. Bence yazım olarak sıkmayan, tadında bir şov olmuş. Gayet akıcı buldum, keyifliydi. Diğer şovu dört gözle bekliyor olacağım.