RPG WrestleMania: Mexico City - Day 2'e Puanınız ve Değerlendirmeniz

• 10

Oy: 7 70.0%
  • 9

Oy: 2 20.0%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

Oy: 1 10.0%
  • 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    10

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
6c4dbb8489f82aef9ff65ca79126fd3d07de5e10.gifv
Cena_WM25_df8af_f_603x340.jpg
01jg1811ba8jdz6wjb76.png

l8uc8tg.gif
1scbfqe.gif

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
Öncelikle ellere sağlık. Sezon da bittiğine ve 1. gün açılışta Dominik cash-in denediğine göre aylardır söyleyemediğim şeyi rahatça söyleyebilirim… DOMINIK'I BIRAKMA TALEBİNDE HİÇ BULUNMAMIŞTIM. Zaten Mr. MITB olmuşken karakteri değiştirmek istiyorum desem muhtemelen karakter merkezinden banlı olurdum.

Mart ayının sonu gibi ELITE üyeliğim varken CM Punk'ı menajer olarak almak istedim. Promolarımı okuyanlar Dominik'i aldığımdan beri promolarda Punk'ı hep hayali bir figür olarak kullanmama aşinadır. Nasıl/ne zaman/ne şekilde olduğu onlara kalmış bir şekilde sadece Dominik'in yanına menajer olarak Punk istedim ve süreç pek de böyle ilerlemedi. Rumble'da Punk'ın güreşçi olarak dönüşüyle falan zaten farklı bir yol çizdiklerini anladım ve işlerine çomak sokmadan oynamaya devam ettim. Muhtemelen Chamber'da Perry CM Punk'ı öldürür, Dominik de yorgun Perry'e cash in yapar ve böylece ekipten istediğim güreşçi-menajer mevzusu da start verir diye düşünüyordum ancak bu da olmadı, Punk WHC aldı. Burada açıkçası ben de koptum çünkü tamamen Punk'a dönme isteğim hiçbir zaman olmamıştı, bu hamleyle de hem Dominik iyice uzak kaldı hem de menajerlik isteğim suya düştü gibi geldi. Sonraki süreçte de muhtemelen bu cash-in WM öncesi gelecek ve kesin WM'ye Dominik ile gideceğim diye düşündüm o da olmadı. Ekibin "güreşçi Punk" jesti açıkçası beni biraz zor duruma soktu -böyle diyince baya trajikomik durdu.

Bu süreçte çevremdeki bazı arkadaşlar da bu Dominik-Punk geçişlerini haklı olarak garipsemişler hatta ekipte olduğumu düşünüp kendime böyle bir çoklu karakter esnekliği sağladığımı düşünmüşler ki dışardan bakınca düşünmeleri normal çünkü ben de ekibin senaryosunu baltalamamak için senaryoları bitene kadar "la ben en başta dom'u bırakmadım, cm punk'ı da güreşçi olarak talep etmedim elite üyeliğim varken menajer olarak istedim” demedim. Şimdi sezon bittiği için rahatça yazabiliyorum, benim için de iyi oldu.

Şova gelirsek Day 1, bu geceye göre bende daha büyük bir etki bıraktı. Kartlardan mı sonuçlardan mı onu bilmiyorum ama... Ekibe bu seneki emekleri için, oyunu yaşatma çabaları için çok teşekkür ediyorum. Geçen sezon keka ile yazarlığı bırakırken onlara şirketi emanet etmiştik, bu sezonun ardından bunun emanetliği falan kalmadı onların da aynı derecede ürünü haline geldi. Tekrardan emekleriniz için teşekkürler.

jusweque

tdh
Konular
24
Beğeni sayısı
1,209
PG Nakit
100
RPG Karakteri
John Cena
Açılıştaki maç için Tahayı tebrik ederim, güzel bir finalle Grand Slam'i yapmış artık. Sondaki Zayn turn olayı çok güzel olmuş, ayraçla atılan fake'e de bayıldık. Zayn de çok sağlam ilerledi, TVC için uzun bir reign kastı. Onu da tebrik ederim.

Val Venis denen şerefsiz belasını bulmuş. The Miz'i bırakmasaydım bir Miz & Venis takımı olabilirmişiz şu saatten sonra. Ama artık çok geç. Henry'e tebrikler, bir kaymayan o kalmıştı. Venis de beter olsun. 👌 😎

Swerve ile maçta kazanmışız. Chat'i okuduğumda kimsenin Cena tarafını tutmaması, kaybedildiği zaman da Swerve'e geçmiş olsun denmesi muhabbeti beni çok rahatsız etti doğrusu. Sülo ile aynı kaderi paylaşıyoruz gibi hissettim bir an için. Yıllardır bu oyunu ben de oynuyorum, oynayanları da az çok tanıyorum. Onlar da beni tanır. Çoğu zaman çok istikrarlı olmasam da bazı zamanlar bir çabam var, Cena ile bu çabayı Miz'dekine göre yukarıya çıkartmaya uğraşıyorum. Fakat böyle yorumlar görmek demoralize ediyor. Oyun hevesini kaçırıyor. Forumdaki gruplaşmalarda olmadığım için dışarıda kaldığımı düşünüyorum.

Hakan'a Mexico City Cup için tebrikler, Edge biraz aktif olsaydı kapışma olurdu belki ama adam hastalıktan sonra kayboldu. Umarım bir durum yoktur.

Özgür'e galibiyet için tebrikler diyorum, 2-0 olayı çok keyifli görünüyor. Randy Orton'un da maç içindeki temposu çok iyiydi. Her sonuca gebe bir maçtı bence. Angelico'nun yanarak ölmesi de bir tık hüzünlü hissettirdi. Yönetim İtalyanlara geçti ama cinayetler bitmek bilmiyor. Harland burada Wyatt'ın yanına çok güzel oturdu, Mete'nin promoyu da çok beğendim. Aile güzel ilerliyor, tebrik ederim tekrardan.

Konular
123
Beğeni sayısı
2,473
PG Nakit
1,330
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG Karakteri
Ludwig Kaiser
Television Championship beklentiye yakışır şekilde olmuş, kim kazansa okey gibi duruyordu zaten günün sonunda Ospreay almış Sami'de üstün kapatmış. Jeff'e neler olacak beklemedeyiz, önümüzdeki sezon Mamy'nin yapabileckelerini bekliyorum belki karakter değişikliği belki devam ama birinci sezonki etkisinden uzakta kaldı. 3. sezon onun sezonu olacaktır artık. Wedding dümeni genel olarak güzeldi, Venis'in eski arkadaşlarının desteğiyle beraber hareket etmesi falan benim çok hoşuma gitti ama sonu böyle epik bir şeye bağlanırken ne bileyim bence o isim Mark Henry olmamalıydı. Orası hoşuma gitmedi, düğünde biraz giriş gelişme sonuç hızlı oldu gibi geldi biraz daha uzun olmalıydı bence. Swerve vs. Cena maçında sonuç sürpriz oldu açıkçası ben Swerve galibiyeti bekliyordum ama geceyi bir şekilde ayakta kapatmış, o da çok eksi yazmadı o yüzden bana şimdilik ama tabii Wrestlemania galibiyeti bir başka olurdu. Mexico Cup'a yorum yok, hak eden aldı tebrik ediyoruz Hakan ağabeyi. MJF önümüzdeki sezonun as çarlarından birisi olur muhakkak. Main-Event ise çok boğuk geldi bana açıkçası bence içsel bir anlatımdan ziyade düz bir maç görsek daha iyi olurdu gerçi Orton vs. Wyatt feudu genel bu ayarda gittiği için bir şey demiyorum ama ilk gecedeki sinematik maçın epey arkasında kalmış bence. Angelico'ya veda etmek için güzel bir yer olmuş, Wyatt'ın da galibiyetini bekliyordum zaten seri işi de güzel olmuş. Herkesin eline sağlık, 7/10 veriyorum bir tık arkasında kaldı bence ilk günün.

Mamy D Way

🍓
Konular
66
Beğeni sayısı
875
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Adam Cole
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Uzun bir yorumum yok, şovu beğendim keyifliydi. Talepte bulunduğum giriş ve theme song uygulanması da mutlu etti, Wrestlemania en iyi giriş ödülünü kendime verir kaçarım biz basit adamız.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi