Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
WrestleMania: Mexico City - Day 2'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="jaques" data-source="post: 380675" data-attributes="member: 59"><p>Öncelikle ellere sağlık. Sezon da bittiğine ve 1. gün açılışta Dominik cash-in denediğine göre aylardır söyleyemediğim şeyi rahatça söyleyebilirim… DOMINIK'I BIRAKMA TALEBİNDE HİÇ BULUNMAMIŞTIM. Zaten Mr. MITB olmuşken karakteri değiştirmek istiyorum desem muhtemelen karakter merkezinden banlı olurdum.</p><p></p><p>Mart ayının sonu gibi ELITE üyeliğim varken CM Punk'ı menajer olarak almak istedim. Promolarımı okuyanlar Dominik'i aldığımdan beri promolarda Punk'ı hep hayali bir figür olarak kullanmama aşinadır. Nasıl/ne zaman/ne şekilde olduğu onlara kalmış bir şekilde sadece Dominik'in yanına menajer olarak Punk istedim ve süreç pek de böyle ilerlemedi. Rumble'da Punk'ın güreşçi olarak dönüşüyle falan zaten farklı bir yol çizdiklerini anladım ve işlerine çomak sokmadan oynamaya devam ettim. Muhtemelen Chamber'da Perry CM Punk'ı öldürür, Dominik de yorgun Perry'e cash in yapar ve böylece ekipten istediğim güreşçi-menajer mevzusu da start verir diye düşünüyordum ancak bu da olmadı, Punk WHC aldı. Burada açıkçası ben de koptum çünkü tamamen Punk'a dönme isteğim hiçbir zaman olmamıştı, bu hamleyle de hem Dominik iyice uzak kaldı hem de menajerlik isteğim suya düştü gibi geldi. Sonraki süreçte de muhtemelen bu cash-in WM öncesi gelecek ve kesin WM'ye Dominik ile gideceğim diye düşündüm o da olmadı. Ekibin "güreşçi Punk" jesti açıkçası beni biraz zor duruma soktu -böyle diyince baya trajikomik durdu.</p><p></p><p>Bu süreçte çevremdeki bazı arkadaşlar da bu Dominik-Punk geçişlerini haklı olarak garipsemişler hatta ekipte olduğumu düşünüp kendime böyle bir çoklu karakter esnekliği sağladığımı düşünmüşler ki dışardan bakınca düşünmeleri normal çünkü ben de ekibin senaryosunu baltalamamak için senaryoları bitene kadar "la ben en başta dom'u bırakmadım, cm punk'ı da güreşçi olarak talep etmedim elite üyeliğim varken menajer olarak istedim” demedim. Şimdi sezon bittiği için rahatça yazabiliyorum, benim için de iyi oldu.</p><p></p><p>Şova gelirsek Day 1, bu geceye göre bende daha büyük bir etki bıraktı. Kartlardan mı sonuçlardan mı onu bilmiyorum ama... Ekibe bu seneki emekleri için, oyunu yaşatma çabaları için çok teşekkür ediyorum. Geçen sezon keka ile yazarlığı bırakırken onlara şirketi emanet etmiştik, bu sezonun ardından bunun emanetliği falan kalmadı onların da aynı derecede ürünü haline geldi. Tekrardan emekleriniz için teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jaques, post: 380675, member: 59"] Öncelikle ellere sağlık. Sezon da bittiğine ve 1. gün açılışta Dominik cash-in denediğine göre aylardır söyleyemediğim şeyi rahatça söyleyebilirim… DOMINIK'I BIRAKMA TALEBİNDE HİÇ BULUNMAMIŞTIM. Zaten Mr. MITB olmuşken karakteri değiştirmek istiyorum desem muhtemelen karakter merkezinden banlı olurdum. Mart ayının sonu gibi ELITE üyeliğim varken CM Punk'ı menajer olarak almak istedim. Promolarımı okuyanlar Dominik'i aldığımdan beri promolarda Punk'ı hep hayali bir figür olarak kullanmama aşinadır. Nasıl/ne zaman/ne şekilde olduğu onlara kalmış bir şekilde sadece Dominik'in yanına menajer olarak Punk istedim ve süreç pek de böyle ilerlemedi. Rumble'da Punk'ın güreşçi olarak dönüşüyle falan zaten farklı bir yol çizdiklerini anladım ve işlerine çomak sokmadan oynamaya devam ettim. Muhtemelen Chamber'da Perry CM Punk'ı öldürür, Dominik de yorgun Perry'e cash in yapar ve böylece ekipten istediğim güreşçi-menajer mevzusu da start verir diye düşünüyordum ancak bu da olmadı, Punk WHC aldı. Burada açıkçası ben de koptum çünkü tamamen Punk'a dönme isteğim hiçbir zaman olmamıştı, bu hamleyle de hem Dominik iyice uzak kaldı hem de menajerlik isteğim suya düştü gibi geldi. Sonraki süreçte de muhtemelen bu cash-in WM öncesi gelecek ve kesin WM'ye Dominik ile gideceğim diye düşündüm o da olmadı. Ekibin "güreşçi Punk" jesti açıkçası beni biraz zor duruma soktu -böyle diyince baya trajikomik durdu. Bu süreçte çevremdeki bazı arkadaşlar da bu Dominik-Punk geçişlerini haklı olarak garipsemişler hatta ekipte olduğumu düşünüp kendime böyle bir çoklu karakter esnekliği sağladığımı düşünmüşler ki dışardan bakınca düşünmeleri normal çünkü ben de ekibin senaryosunu baltalamamak için senaryoları bitene kadar "la ben en başta dom'u bırakmadım, cm punk'ı da güreşçi olarak talep etmedim elite üyeliğim varken menajer olarak istedim” demedim. Şimdi sezon bittiği için rahatça yazabiliyorum, benim için de iyi oldu. Şova gelirsek Day 1, bu geceye göre bende daha büyük bir etki bıraktı. Kartlardan mı sonuçlardan mı onu bilmiyorum ama... Ekibe bu seneki emekleri için, oyunu yaşatma çabaları için çok teşekkür ediyorum. Geçen sezon keka ile yazarlığı bırakırken onlara şirketi emanet etmiştik, bu sezonun ardından bunun emanetliği falan kalmadı onların da aynı derecede ürünü haline geldi. Tekrardan emekleriniz için teşekkürler. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
WrestleMania: Mexico City - Day 2'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap