- Konular
- 696
- Beğeni sayısı
- 204
- PG Nakit
- 8,590
- Favori Güreşçi
- Tomohiro Ishii
Joey Styles:
Sen [Jerry Lawler], özür mü dilemek istiyorsun? Sanki hiçbir şey olmamış gibi. Sanki beni dünyanın dört bir yanındaki milyonların önünde yere sermemişsin gibi. Ve şimdi gelip seninle birlikte çalışacakmışım gibi davranıyorsun. Ben geri dönmüyorum. Ve şimdi canlı televizyonun büyüsü sayesinde tüm dünyaya neden yedi yıl boyunca ECW’de sansürsüz, kontrolsüz, doğaçlama bir yorumcu olduğumu göstereceğim.
Altı ay önce WWE beni aradı, ben bu şirketi aramadım çünkü iş aramıyordum. Bir işe ihtiyacım yoktu. WWE beni aradı çünkü... Jim Ross'u aşağılayıp işten çıkarmışlardı. Yine!
Böylece ben JR’ın yerine geçtim, ama daha ilk haftadan itibaren bana sürekli profesyonel güreş ile spor eğlencesi arasındaki farklar üzerine nutuklar atılmaya başlandı. 'Profesyonel güreş' dememe izin yoktu, 'güreşçi' dememe izin yoktu. ‘Spor eğlencesi’ demek zorundaydım ve güreşçilere 'süperstar' diye hitap etmeliydim. Maçlar sırasında yapılan hareketleri ve kilitleri kasten görmezden gelmem söylendi, ki ben de hikâye anlatayım diye.
Ama o hareketleri ve kilitleri görmezden gelmek, o ringe çıkıp ailelerinden yılda üç yüz gün uzak kalan sporculara, ‘güreşçilere’, yapılabilecek en büyük saygısızlıktır! Eğlendirici falan değil, onlar güreşçi!
Ve en güzel kısmı ne biliyor musunuz? Ben spor eğlencesi anlatıcısı olmadığım için WrestleMania’dan çıkarıldım! Üstelik bana verilen sebep şu: “Jim Ross gibi sesin çıkmıyor.” Ee? Hani şu işten kovdukları adam vardı ya, işte o! Mantıklı geldi mi size?
Yine de sineye çektim, şirket adamı oldum, WrestleMania’yı kaçırdım. Sonra Backlash’ten de çıkarıldım. Backlash’i anlatacak kadar iyi değilmişim! ECW’de canlı yayınlanan PPV’leri tek başıma anlatıyordum, yanımda beni aşağı çeken bir renk yorumcusu bile yoktu. Benden önce yapılmamıştı, benden sonra da yapılmadı. Ama şimdi ben Backlash için yeterli değilmişim, çünkü ben bir ‘spor eğlencesi anlatıcısı’ değilmişim!
Artık yeter! Ben spor eğlencesinden bıktım! Erkek amigo çocuklardan bıktım! Burun sümüğü şakalarından, tuvalet esprilerinden, meniden bıktım! Başkanımızdan bıktım! Kendi menisinden bahsetmeyi seven, Tanrı’ya hakaret eden, Tanrı’yla alay eden, divalarla sırf şişmiş egosunu tatmin etmek için öpüşen başkandan bıktım!
Ben spor eğlencesinden bıktım!
Ve en çok da bu saçmalığı satın alan siz taraftarlardan bıktım! Bu spor eğlencesi sirkine inanan sizlerden!
Ben bu işe hiçbir zaman ihtiyaç duymadım…
Ve artık bu işi istemiyorum.
[kravatından WWE rozetini koparır]
İSTİFA EDİYORUM!