Çeviri: Arn Anderson Cody'e Ayar Veriyor

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii

[Tony Schiavone, Cody Rhodes, Lee Johnson ve Arn Anderson, Cody ve Johnson’ın Dante Martin ve Matt Sydal’a karşı kazandığı galibiyetin ardından ringde.]

Tony Schiavone: "Evet... Dynamite'ta Cody ve Lee Johnson için büyük bir galibiyet."

[seyirciden yuhalamalar yükselir]

Cody Rhodes: "Hey hey... Biliyorum, biliyorum, bu seyirci bu şov için uzun zamandır bekledi [burada Rochester, New York’taki Mart 2020 tarihli ve pandemi nedeniyle iptal edilen AEW şovu kastediliyor]... ama artık beklemeye gerek yok, hadi onu şimdi buraya çağıralım, Malakai Black neden şu anda burada değil?"

[seyirciden tezahürat gelir]

Arn Anderson: "Cody, konuşmayı kes! Konuşmayı kes! 7 Temmuz’da Malakai Black hayatımıza girdi, bizi sistematik bir şekilde mahvetti, sana ulaşmak için beni kullandı ama bu senin savaşın. İlk karşılaşmanızda seni yerle bir etti, sen de başladın çizmelerini çıkarmaya, bu da neyin nesi? Bunu hiç konuşmadık. İkinci maça geri döndün, ‘Bu kez halledeceğim’ dedin, nihayet ona zarar verdin, peki ne yaptın? Ringden çıkıp benimle ilgilenmeye çalıştın. Bırak beni, mesele ben değilim! O maçı bitirmeliydin! Ama Cody, seni bir adım bile ileri götürmeyecek bazı farklar var.

Malakai Black bir suikastçı, bir yırtıcı. Kazanmak ve rakibini yok etmek için her şeyi yapar. Lee’ye sor! Brock’a sor! Ve şu da bir gerçek ki, onunla dövüşmeye ben girerdim ama artık fazlasıyla yaşlıyım."

[seyirciden üzüntülü tepkiler]

Arn Anderson: "Ama sana bir şey söyleyeyim Cody! Seninle benim aramda iki büyük fark var. Kırmızı ışıkta duruyorsun, biri geliyor, kapını açıp diyor ki: ‘Arabadan in, bu araba artık benim!’ Sen ne diyorsun? ‘Tamam, al ama bana zarar verme!’ Ben mi ne yapardım? Glock’umu çeker, alnına dayar, beynini asfalta saçarım!"

[seyirciden büyük tezahürat]

Arn Anderson: "Ben Arn Anderson’ım, ve bu ismin taşıdığı her şeyim! Ve ben bir kaybedeni asla çalıştırmam! Hadi gel Lee, sen en azından beni dinliyorsun!"

[Lee Johnson, Arn Anderson’la birlikte ringi terk eder, Cody ringde yalnız kalır.]

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 4)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi