"Vince İle Çalışmayı Gerçekten Çok Sevdim''

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Eski WWE SmackDown Kadınlar Şampiyonu Carmella, kısa süre önce eski WWE Başkanı Vince McMahon ile çalışma deneyimlerine dair olumlu düşüncelerini paylaştı. 2025'in başlarında WWE'den ayrılan Carmella, Sports Illustrated'den Zack Heydorn'a verdiği röportajda McMahon ile olan etkileşimlerinin yapıcı olduğunu vurguladı.

McMahon'ın WWE'den ayrılmasına yol açan ciddi tartışmalara rağmen, Carmella profesyonel ilişkisine odaklandı. "Vince ile çalışmayı gerçekten çok sevdim," dedi. "Tüm bu yaşananlar, gürültü bir yana, Vince ile kişisel deneyimim yalnızca olumluydu."

Carmella, McMahon'ın fikirlerine açık olduğunu ve yeteneklere zaman ayırdığını belirtti. "Önerilerim, sorularım veya endişelerim olduğunda her zaman açık fikirliydi. Ona her zaman gidebilirdim ve yetenekler için zaman ayırırdı. Gerçekten öyle yapardı," diye hatırlattı. "Ondan bir şeyler öğrenme fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu işe kafası gerçekten inanılmaz."

Carmella, McMahon'ın benimsediği "çılgın bir fikir" örneği olarak James Ellsworth ile ittifakını öne sürdü. Onun bu proaktif yaklaşımına saygı duyduğuna inanıyor: "Kenarda oturup bana verileni kabul etmedim. Bana verilen her şeyin en iyisini yapmaya çalıştım ve geri bildirimde bulunup işbirliği yapmaya özen gösterdim."

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi