Eski WWE güreşçisi Mustafa Ali, The Wrestling Classic'ten Justin Dhillon'a bir demeç vermiş. Bu demeçte konu Ali'nin WWE yıllarından da açılmış ve Ali o yıllarından birkaç anısını anlatmış. Bu anılardan birisi de Vince McMahon'ın Daivari ile kendisini karıştırması hakkında.
"RAW başlamadan önce Main Event şovu yayınlanırdı. Ben de o şovda sahne alacaktım ve o dönemlerde Reverse 450 -054- denen bir hareketi kullanıyordum. 450 Splash'in tersi gibi bir şey yani. Ringdeydim, bu hareketi yaptım ve maç bitti. Vince genellikle RAW başlayana kadar Gorilla'ya (arka alan) gelmez ve RAW da Main Event'ten hemen sonra başlar. Ben maçtan sonra kulise doğru yürürken Vince de koridorda kulise doğru yürüyordu ve o sırada Ariya Daivari'ye rastladı. Ariya üç parçalı bir takım giyiyordu ve Vince, Ari'nin yanına giderek, 'Harika bir bitirişti evlat. Etkileyiciydi.' dedi ve yürümeye devam etti. Ariya da 'Teşekkürler patron.' dedi. O yukarı doğru yürürken ben de içeri girip yanından geçtim ve Ariya dedi ki: 'Vince beni kesinlikle sen sanıyor...'"
kaynak