Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
"Vince İle Çalışmayı Gerçekten Çok Sevdim''
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="The Rainmaker" data-source="post: 373265" data-attributes="member: 93"><p>Eski WWE SmackDown Kadınlar Şampiyonu Carmella, kısa süre önce eski WWE Başkanı Vince McMahon ile çalışma deneyimlerine dair olumlu düşüncelerini paylaştı. 2025'in başlarında WWE'den ayrılan Carmella, Sports Illustrated'den Zack Heydorn'a verdiği röportajda McMahon ile olan etkileşimlerinin yapıcı olduğunu vurguladı. </p><p></p><p>McMahon'ın WWE'den ayrılmasına yol açan ciddi tartışmalara rağmen, Carmella profesyonel ilişkisine odaklandı. "Vince ile çalışmayı gerçekten çok sevdim," dedi. "Tüm bu yaşananlar, gürültü bir yana, Vince ile kişisel deneyimim yalnızca olumluydu." </p><p></p><p>Carmella, McMahon'ın fikirlerine açık olduğunu ve yeteneklere zaman ayırdığını belirtti. "Önerilerim, sorularım veya endişelerim olduğunda her zaman açık fikirliydi. Ona her zaman gidebilirdim ve yetenekler için zaman ayırırdı. Gerçekten öyle yapardı," diye hatırlattı. "Ondan bir şeyler öğrenme fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu işe kafası gerçekten inanılmaz." </p><p></p><p>Carmella, McMahon'ın benimsediği "çılgın bir fikir" örneği olarak James Ellsworth ile ittifakını öne sürdü. Onun bu proaktif yaklaşımına saygı duyduğuna inanıyor: "Kenarda oturup bana verileni kabul etmedim. Bana verilen her şeyin en iyisini yapmaya çalıştım ve geri bildirimde bulunup işbirliği yapmaya özen gösterdim."</p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://wrestlingnews.co/wwe-news/carmella-my-personal-experience-with-vince-mcmahon-was-nothing-but-positive/#google_vignette[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The Rainmaker, post: 373265, member: 93"] Eski WWE SmackDown Kadınlar Şampiyonu Carmella, kısa süre önce eski WWE Başkanı Vince McMahon ile çalışma deneyimlerine dair olumlu düşüncelerini paylaştı. 2025'in başlarında WWE'den ayrılan Carmella, Sports Illustrated'den Zack Heydorn'a verdiği röportajda McMahon ile olan etkileşimlerinin yapıcı olduğunu vurguladı. McMahon'ın WWE'den ayrılmasına yol açan ciddi tartışmalara rağmen, Carmella profesyonel ilişkisine odaklandı. "Vince ile çalışmayı gerçekten çok sevdim," dedi. "Tüm bu yaşananlar, gürültü bir yana, Vince ile kişisel deneyimim yalnızca olumluydu." Carmella, McMahon'ın fikirlerine açık olduğunu ve yeteneklere zaman ayırdığını belirtti. "Önerilerim, sorularım veya endişelerim olduğunda her zaman açık fikirliydi. Ona her zaman gidebilirdim ve yetenekler için zaman ayırırdı. Gerçekten öyle yapardı," diye hatırlattı. "Ondan bir şeyler öğrenme fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu işe kafası gerçekten inanılmaz." Carmella, McMahon'ın benimsediği "çılgın bir fikir" örneği olarak James Ellsworth ile ittifakını öne sürdü. Onun bu proaktif yaklaşımına saygı duyduğuna inanıyor: "Kenarda oturup bana verileni kabul etmedim. Bana verilen her şeyin en iyisini yapmaya çalıştım ve geri bildirimde bulunup işbirliği yapmaya özen gösterdim." [URL unfurl="true"]https://wrestlingnews.co/wwe-news/carmella-my-personal-experience-with-vince-mcmahon-was-nothing-but-positive/#google_vignette[/URL] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
"Vince İle Çalışmayı Gerçekten Çok Sevdim''
Menü
Giriş yap