- Konular
- 775
- Beğeni sayısı
- 3,031
- PG Nakit
- 1,070
- Favori Güreşçi
- Tiffany Stratton
- RPG Karakteri
- DRAGON T
Shota'dan bir şey olmayacağını sağır süleyman bile fark ediyor izlerken problem de burada zaten. Böyle bir adamı tak diye WK Main Event'ine koymak hem rakibinin serüvenine yazık hem de adamın kendisine zarar. EVIL'ı var, Takagi'si var, dediğin Yota'sı var, var yani. Dediğin şey olsa yine itiraz ederdim bu arada çünkü kemeri kaybedene kadar yine doğru düzgün bir rakiple karşılaşmamış olacaktı Sabre. Bir tek Takagi olacaktı. Taichi'yi bile bir hikayeyle çıkarsan şak diye okey benim için çok da severim kendisini. Goto'nun bu zamana kadar bir başarı elde etmemesi de şirketin sürekli aynı adamlar etrafında dönmesinden kaynaklanıyor ve bu da başlı başına bir sorun zaten. Ospreay New Japan'e gelip kendini biraz kütlesel geliştirdikten sonra şirket hemen onu Sabre'ın önüne attı. Sabre'ın ilk NJ Cup'ı alışı da Okada'nın karşısına farklı bir adam koyalım artık kafasıydı yenildi geçildi Sabre. Geçiş rakibiydi yani. New Japan'de şu an önde gelen iyi yaşta diyebileceğimiz Kidd, Finlay ve Yota dışı iyi bir adam benim aklıma gelmiyor. Ben bir de kendim ekstra Ren Narita ve El Phantasmo'yu beğeniyorum o kadar. Sabre ilerde kemeri tekrar alsa bile karşısında yine iyi bir adam olmayacak ve yine bok olacak reigni. Sabre benim en sevdiğim 3 erkek güreşçiden biri ve geleceği pek hoş olmayan bu şirkette kariyerini harcayacak olması üzüyor ve bu yüzden ayrılmasını istiyorum. Şu an kendisi ayrılıp WWE ya da AEW'ya gelmeyip, GCW, RevPRO, PROGRESS'te falan takılsa daha fazla iyi maç çıkartabileceği ve hikayenin içine girebileceği isimler var o kadar vahim New Japan kadrosu. Geçen baktım Callum Newman falan çıkıyor ana kemer maçına biz az bile söylüyoruz bence.Şirket Shota'yı gerçekten gelecekleri olarak görüyor. Böyle bir ismi, Dome'da Sabre'in karşılarına koymaları gayet normal. Özellikle de Sabre'in kazanmasını planlıyorlarsa. Yota'yı koysalardı ve Yota üst üste iki defa Sabre'a yenilseydi büyük hasar alacaktı. Rakibi Yota olsaydı WK'da da ona kaybetseydi diye düşünüyorsan, ona itiraz edemem çünkü ben de bunu isterdim. Goto ise çok iyi bir workhorse. Yıllarca şirketin fanlarının istediği bir şeydi galibiyeti ama IC bile vermemişlerdi. Geç kalınsa da hak edilmiş bir başarı bence Goto. Dome'a kadar falan sıkıcı bir şekilde giderse eleştirilere ben de katılırım ancak şu anlık kısa dönem şampiyonu olması bence sorun değil. Omega evet şirkette cirit atıyordu ama Sabre'i her zaman Ospreay'in üstünde gördü şirket. Ospreay jr divizyonunda taklalar atarken, gidip Sabre'a NJCup verdiler. Aralarında öyle bir kilo farkı yoktu o zaman Ospreay ile ama Ospreay jr iken Sabre heavyweight olarak değerlendirildi. Ospreay'den daha fazla IWGP HW kemerine oynadı. Geçmişine bakıp daha iyilerini alabilirdi demek normal ama o dönemler hala prime Nakamura'nın, güreşi umursayan Okada'nın, dizleri tutan Tana'nın, hala görebilen Naito'nun dönemleriydi. O dönem zaten gelip orada tutunabilen iki kişi vardı. Biri AJ Styles'di, diğeri ise Kenny. AJ çok büyük bir yıldız ve BC'nin lideri olarak tutundu. Kenny ise Ibushi ve yine BC sayesinde o kadar yükseldi. O dönemler en fazla alabileceği singles kemeri Never idi ki onu da aldı diye hatırlıyorum yanlışım yoksa. Ospreay'e karşı sürekli yukarıda tutulmasını saymıyorum bile. Şimdi de adam hala yukarıda. Bu sene olmazsa, seneye yine kemeri alır. Daha şirkette yeni sayılabilecek Global kemeri var ona oynar. Şirket battı, yıkın şirketi söylenmeleri gereksiz geliyor bana.