Dominion'a Duyurulan Maçlar

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii

0615_4.jpg

0615_3.jpg

0615_1.jpg

0615_2.jpg

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,665
PG Nakit
2,225
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Sabre aklın varsa kaç bu cehennemden.
Sabre geri alamazsa kapatın gidin şirketi.
Sabre fanlığınızı anlıyorum da, bu adama bir yılda hem G1 zaferi hem de Dome main eventi verdiler. Herkes sürekli tepede olamaz ki, ne bekliyorsunuz bu şirketten? Ya da WWE/AEW yapsa, ana kemer alıp, şirketin en büyül olayında main event olabileceğine inanıyor musunuz? Sabre ana kemer potasına çıkıp upper mid'e düşen ama genelde hep yukarıya oynayan bir isim. Sanada gibi yıllarca süründürüp, sonra birden yükseltip, sonra birden yine itin bir tarafına sokulmadı ki. Cidden anlamak zor.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,031
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Sabre fanlığınızı anlıyorum da, bu adama bir yılda hem G1 zaferi hem de Dome main eventi verdiler. Herkes sürekli tepede olamaz ki, ne bekliyorsunuz bu şirketten? Ya da WWE/AEW yapsa, ana kemer alıp, şirketin en büyül olayında main event olabileceğine inanıyor musunuz? Sabre ana kemer potasına çıkıp upper mid'e düşen ama genelde hep yukarıya oynayan bir isim. Sanada gibi yıllarca süründürüp, sonra birden yükseltip, sonra birden yine itin bir tarafına sokulmadı ki. Cidden anlamak zor.
Ben diğerleri gibi gitmeyeceğim diyen birinin ilk reigninin WK main eventinde rakibi Shota Umino olmamalı ya da 60 yaşındaki adama al senin de ana kemerin olsun diye reign teslim edilmemeli. Teslim edecek adam da Sabre olmamalı. Adamın tek düzgün rakibi Ricochet falandı o da güncel Ricochet değildi yeni gelmişti. Sabre’ın her yerde main event olabileceğine inanıyorum bu arada her şeyiyle tam paket güreşçilerden biri. WWE’de olmasa bile AEW’da banko main event olur. Ospreay’ler Omega’lar şirkette cirit atarken Sabre’a maks TVC falan düşüyordu. Bu şirket hiçbir zaman hak ettiğini tam olarak vermedi Sabre’a.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,665
PG Nakit
2,225
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Ben diğerleri gibi gitmeyeceğim diyen birinin ilk reigninin WK main eventinde rakibi Shota Umino olmamalı ya da 60 yaşındaki adama al senin de ana kemerin olsun diye reign teslim edilmemeli. Teslim edecek adam da Sabre olmamalı. Adamın tek düzgün rakibi Ricochet falandı o da güncel Ricochet değildi yeni gelmişti. Sabre’ın her yerde main event olabileceğine inanıyorum bu arada her şeyiyle tam paket güreşçilerden biri. WWE’de olmasa bile AEW’da banko main event olur. Ospreay’ler Omega’lar şirkette cirit atarken Sabre’a maks TVC falan düşüyordu. Bu şirket hiçbir zaman hak ettiğini tam olarak vermedi Sabre’a.
Şirket Shota'yı gerçekten gelecekleri olarak görüyor. Böyle bir ismi, Dome'da Sabre'in karşılarına koymaları gayet normal. Özellikle de Sabre'in kazanmasını planlıyorlarsa. Yota'yı koysalardı ve Yota üst üste iki defa Sabre'a yenilseydi büyük hasar alacaktı. Rakibi Yota olsaydı WK'da da ona kaybetseydi diye düşünüyorsan, ona itiraz edemem çünkü ben de bunu isterdim. Goto ise çok iyi bir workhorse. Yıllarca şirketin fanlarının istediği bir şeydi galibiyeti ama IC bile vermemişlerdi. Geç kalınsa da hak edilmiş bir başarı bence Goto. Dome'a kadar falan sıkıcı bir şekilde giderse eleştirilere ben de katılırım ancak şu anlık kısa dönem şampiyonu olması bence sorun değil. Omega evet şirkette cirit atıyordu ama Sabre'i her zaman Ospreay'in üstünde gördü şirket. Ospreay jr divizyonunda taklalar atarken, gidip Sabre'a NJCup verdiler. Aralarında öyle bir kilo farkı yoktu o zaman Ospreay ile ama Ospreay jr iken Sabre heavyweight olarak değerlendirildi. Ospreay'den daha fazla IWGP HW kemerine oynadı. Geçmişine bakıp daha iyilerini alabilirdi demek normal ama o dönemler hala prime Nakamura'nın, güreşi umursayan Okada'nın, dizleri tutan Tana'nın, hala görebilen Naito'nun dönemleriydi. O dönem zaten gelip orada tutunabilen iki kişi vardı. Biri AJ Styles'di, diğeri ise Kenny. AJ çok büyük bir yıldız ve BC'nin lideri olarak tutundu. Kenny ise Ibushi ve yine BC sayesinde o kadar yükseldi. O dönemler en fazla alabileceği singles kemeri Never idi ki onu da aldı diye hatırlıyorum yanlışım yoksa. Ospreay'e karşı sürekli yukarıda tutulmasını saymıyorum bile. Şimdi de adam hala yukarıda. Bu sene olmazsa, seneye yine kemeri alır. Daha şirkette yeni sayılabilecek Global kemeri var ona oynar. Şirket battı, yıkın şirketi söylenmeleri gereksiz geliyor bana.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi